– Å tape er ikke et alternativ

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Håndballyndling Camilla Herrem og boksedronning Cecilia Brækhus går begge for seier i TV2-serien «Best av de beste», som spilles inn i Larvik i helgen.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

– Å tape er ikke et alternativ, gliser håndballspilleren Camilla Herrem. Hun ble kastet inn i ringen i siste time da Gro Hammerseng ble gravid. Nå ser hun på seg selv som en «underdog» i konkurransen.

– Jeg er kanskje ikke like sterk som Cecila her, men jeg tror jeg tar dem på hurtighetsøvelsene, sier Herrem og nikker mot boksedronning Cecilia Brækhus.

I år er de to av deltakerne i TV2-serien «Best av de beste». De skal sammen med langrennsløper Vibeke Skofterud, svømmersken Sara Nordenstam, alpinist Lotte Sejersted og fotballspiller Elise Thorsnes gjennom 19 øvelser.

– Samtidig må jeg jo nevne at Cecilia her kanskje er min favoritt, da, hun er jo så fryktelig sterk, legger Herrem til.

– Pøh, nå vil du bare flytte favorittstemplet over på meg så jeg skal bli nervøs, ler Brækhus.

I Indre havn, Herregårdsbakken, på Lovisenlund, Bøkeskogen og uti Stavern kommer det til å svettes.

TV2-serien som i fjor hadde navnet «SuperStars» ble en stor suksess og Heidi Løke stakk av med seieren etter en jevn konkurranse.

– Det er et veldig sterkt heat i år også. Det er umulig å forutse hvem som stikker av med seieren, sier produsent og larviksmann Harald Bundli.

– Vi har fokus på at jentene skal representere ulike idretter slik at det blir spennende, sier han.

Heller ikke jentene tar noen seier for gitt.

– Vi skal gjennom veldig mange forskjellige øvelser og siden alle er gode på så forskjellige ting blir det tøft, men jeg gleder meg veldig, sier Brækhus.

Det er ikke bare deltakerne som har varierte ferdigheter, også øvelsene spriker.

Lørdag skal utøverne gjennom syv øvelser i Indre havn og utenfor Bølgen. Biltrekking, rodeo, benkepress, klatring, hinder og armheng er noen av aktivitetene.

– Jeg gruer meg til benkpressen, det er jeg skikkelig dårlig i, innrømmer Herrem. Men smiler fornøyd når hun ser biltrekking står på programmet.

– Jeg trakk faktisk en traktor på «bootcamp» med laget nå på fredag. Det gikk overraskende greit, sier håndballspilleren som har vært satt tilbake på grunn av en helskade over en periode.

– Når jeg er i ilden tenker jeg ikke på at det er vondt. Jeg er altfor glad i å vinne og dårlig til å tape til å ensen den, ler Herrem.

Søndag morgen skal jentene løpe og sykle i Bøkeskogen og på Lovisenlund, før de fortsetter med padling på Fredriksvern verft. Alle øvelsene vil være åpne for publikum, men Bundli kan ikke love at alt er like spennende å se på.

– Mye av det er jo lagt opp for tv-formatet, men vi håper jo at det kommer masse folk.?Moro blir det uansett, sier han.

Serien vil bli sendt på TV2 i desember. Vinneren av serien får en BMW 1-serie til en verdi av 300.000 kroner.

Artikkeltags