Fredag åpnet han, sammen med seks andre selskaper, Larviks nye næringsfellesskap.

«Ingers Hage» er navnet på det som beskrives som en «næringshage», og som ligger i Faugstad-bygget rett ved Torget i Larvik. Navnet er hentet fra Inger Faugstad, som Bård Jervan sier er en inspirator i sammenhengen.

- Inger Faugstad har en av Larviks flotteste hager, og i tillegg har hun sørget for et kontorbygg som har en sjel og et interiør utenom det vanlige. Klart det måtte bli «Ingers Hage». Det passer perfekt for de tankene vi har, sier Jervan.

Etableringen har kommet i kjølvannet etter konkursen i reklamebyrået Odyssé, og enkelte av etablererne har også sin fortid i Odyssé. Noen kunder og oppdrag har blitt med videre også, men Bård Jervan understreker at den nye etableringen ikke er fortsettelse av det konkursrammede selskapet.

- Noe av både oppdrag og kunder er nok her hos oss nå, og vi ser ikke bort fra at vi kan stå for felles prosjekter, men jeg kan love at det langt fra blir snakk om å stå bak noe nytt «Citisense», sier Jervan.

Selskapene Bjønnes Kommunikasjon, Mimir AS, Reagens, Moverne, Frøken Bøk, Ateliér M, E-studiio og Lasse Johannesen er de første som har inntatt de to etasjene med kontorlokaler i det nyoppussede bygget, og Bård Jervan tror at fellesskapet skal gi et kreativt forretningsmiljø som kan hjelpe alle selskapene og gi bedre tilbud til omverdenen enn selskapene kunne gitt hver for seg.

- Men vi vil fortsatt være selvstendige selskaper med hver våre kunder. Fellesskapet her vil imidlertid åpne for nært samarbeid, og ikke minst vil det bidra til erfaringsutveksling og kompetanseheving. Vi ønsker å dra nytte av de synergier et slikt miljø kan gi, både økonomisk og på andre måter, men ikke minst la fellesskapet skape et kompetansesenter som kan tilby tjenester både i Larvik og over hele Norge, sier Bård Jervan.

Totalt jobber i dag ni personer i den nye næringsparken. De fleste kontorene er besatt, men fortsatt er det plass til selskaper som ønsker å etablere seg i bygget.

- Vi ønsker kreative bedrifter velkommen, både bedrifter innen kulturnæringen og andre næringer. Mangfold er viktig også for oss, og vi ønsker oss selskap som kan fungere sammen med de som allerede er her. Vi ønsker å benytte ulik kompetanse til å trekke inn større nettverk utenfra, og på den måten kan vi gi våre kunder et bredt tilbud. Bedriftene som er her i dag er allerede i gang med store oppdrag, og jeg tror et fellesskap kan gjøre oss enda bedre og sterkere, sier Bård Jervan.