– Vi må dessverre konstatere at det ikke har vært mulig å fremskaffe nødvendig finansiering for gjennomføringen, sier Ottar Eide i Opplev Larvik.

Si din mening i kommentarfeltet!

– Arbeidsgruppen for arrangementet Scandinavian Grand Prix (SGP) 2012 i Larvik har hatt møte, og må dessverre konstatere at det ikke har vært mulig å fremskaffe nødvendig finansiering for gjennomføringen. Big Event Larvik, selskapet som skulle arrangere båtracet, kan dermed ikke påta seg ansvaret for SGP 2012, sier Ottar Eide i en pressemelding.

– Man har hele tiden vært klare på at et økonomisk fundament må være på plass før gjennomføring er mulig, sier Eide.

Eide skriver at det i flere måneder vært jobbet intenst med sponsorer og andre samarbeidspartnere, men at det har vist seg langt vanskeligere enn forutsatt å skaffe til veie et tilstrekkelig økonomisk fundament.

– Så langt har det ikke vært sterk nok vilje fra norsk næringsliv til å satse økonomi inn i dette prosjektet, skriver han.

Eide skriver videre at avgjørelsen blant annet er tatt fordi man ikke vil risikere at bedrifter og enkeltpersoner blir påført større tap.

– Larvik har et godt grunnlag som arrangørsted, og vi vet det vil komme nye muligheter for arrangementer som vil skape mye engasjement og sette Larvik på kartet på en positiv måte, avslutter Eide.