17-åring døde i ATV-ulykke

Foto: Theo Aaland Valen

Foto: Theo Aaland Valen

Artikkelen er over 2 år gammel

BAMBLE: En 17 gammel gutt fra Bamble døde etter en ulykke i Vest-Bamble, søndag ettermiddag.

DEL

(Telemarksavisa) Det bekrefter operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Sør-Øst politidistrikt. De pårørende i saken er varslet.

– Livet sto ikke til å redde

– Det ble forsøkt gjenoppliving på stedet, men livet sto ikke til å redde. Familien til avdøde blir nå ivaretatt av Bamble kommune sitt kriseteam, opplyser Aaltvedt og legger til;

– Ulykken skjedde altså ute på det islagte vannet, og avdøde som kjørte ATV, har trolig ikke sett bilen som sto i ro på grunn av snøføyke og kjørte dermed inn i denne.

Kolliderte på isen

Det var klokken 16.20, søndag ettermiddag, at nødetatene meldte om en ulykke ved Fossing i Vest-Bamble. Det ble meldt at en bil og en ATV hadde kollidert på isen ute på Rinsjøvannet. Det ble også meldt at en person var skadet etter ulykken, og at luftambulansen var blitt tilkalt.

Skal skaffe full oversikt

Ifølge politiet skal flere personer ha vært på stedet da ulykken fant sted, men politiet hadde søndag kveld ikke full oversikt over hvor mange involverte det er i saken.

Det skal blant annet ha sittet folk i bilen som 17-åringen kjørte inn i med ATV-en. Søndag kveld fortsatte politiet å etterforske ulykken.

– Noen personer som satt i bilen, ble skadd. De er fraktet til sykehus i Skien, men skadeomfanget er foreløpig ukjent, sier Aaltvedt.

Kriseteam er aktivert

Bamble kommune opplyser på sine Facebook-sider at kriseledelsen og psykososialt kriseteam er varslet og aktivert.

«Kommunens psykososiale kriseteam er til stede på Bamble helsehus med tilbud om samtale for dem som ønsker det. Tilbudet er åpent utover kvelden.», skriver kommunen i en melding søndag kveld.

Artikkeltags