Politikerne vil hoppe i havet

Håper på 500: 6. mars skal det igjen isbades fra Batteristranda. Her fra et tidligere rekordforsøk. Arkivfoto: Mats Grimsæth

Håper på 500: 6. mars skal det igjen isbades fra Batteristranda. Her fra et tidligere rekordforsøk. Arkivfoto: Mats Grimsæth

Artikkelen er over 3 år gammel

Mange har alt meldt seg på til isbading ved Batteristranda om et par uker. Også politikerne går høyt ut og sier de blir med.

DEL

HER KAN DU MELDE DEG PÅ ISBADINGEN

6. mars klokken 13 har initiativgruppa «Sweat For Charity» mål om å få 500 larvikinger til å stupe ut i vannet ved Batteristranda samtidig.

Dermed skal Larvik ta tilbake norgesrekorden i isbading, som ble mistet til Porsgrunn i fjor, og samtidig samles det inn midler til «Huset» i Larvik.

Påmeldingene til å delta strømmer på, og flere av larviks politikere står alt på lista. Flere sentrale kommunestyrerepresentanter kommenterer også i en e-post sendt ut av varaordfører Olav Nordheim.

«Jeg har bestemt meg for å gjøre noe jeg aldri har gjort før, og stiller opp. Det gjør flere AP-jenter også», skriver Elin Nyland.

«Kaldt er det når du må skyve isflakene vekk når du skal uti. Håper noen fra AP stiller. Og jeg kommer», skriver Egil Irgens Høeg, mens Hallstein Bast (V) ikke ønsker å være med. «Kjempeuinteressert i å bade med kuldegrader», skriver han.

Les også: Klare til å ta tilbake norgesrekorden

Les også: Håper mange vil bruke badstua på Batteristranda til avkobling og sosialt samvær

Utfordrer andre politikere

En som er positiv er imidlertid varaordfører Olav Nordheim (Sp). «Varaordføreren har allerede meldt seg på, og vil bidra til at Larvik tar tilbake Norgesrekorden i isbading. Herved utfordrer jeg flest mulig av de folkevalgte i Larvik til å hjelpe til med dette. Erfaringen fra de to foregående åra med isbading på Batteristranda tilsier at dette faktisk er kjempegøy», skriver han.

– Dette er jo en flott anledning til å få forsøkt seg på isbading. Jeg har vært med begge ganger tidligere, og det kan trygt anbefales. Ikke minst er det veldig deilig etterpå, sier han til ØP.

Nordheim sier også at dette er en flott måte å få til en sosial happening i byen på.

Les også: 300 synkronisbadet på Batteristranda

Les også: Isbaderekorden til Larvik holdt likevel

Artikkeltags