I krysset Storgata/Stavernsveien ble trafikken dirigert om Langestrand.

Også ved avkjøringen fra E18 på Farriseidet er det kø i morgentimene på grunn av omdirigering av trafikken.

Informasjonssjef Ruhne Nilssen i Skagerak Energi forteller om problemer i hele Vestfold som følge av kraftig vind og nedbør.

- Den kraftige vinden førte til trefall flere steder, men det var stort sett lavspentlinjene det gikk ut over. På det meste var rundt 1.100 - 1.200 husstander i Vestfold uten strøm. Det var ikke de store problemene i larvikdistriktet, der rundt 70-80 var uten strøm som følge av uværet. Vi har hatt ekstra mannskaper ute i hele natt, og de fleste hadde strømmen tilbake ved 02-tiden i natt, sier Ruhne Nilssen.

Ifølge Nilssen oppsto de største skadene i Holmestrand og Horten.

- Nå er imidlertid det meste på stell. Vi gjenstår kun noen opprydningsarbeider i Horten, Re og Nøtterøy, avslutter Nilssen.

Bildet på artikkelen ble tatt av Maria Brekke-Jakobsen ved undergangen til Stavernsveien onsdag morgen.

- En redningsbil fra Falken kom etter hvert, men mannen ble sittende på taket av bilen en halvtime, forteller fotograf Maria Brekke-Jakobsen til Nettavisen.

Hun knipset bildet av den uheldige sjåføren på vei til jobb onsdag morgen. Brekke-Jakobsen måtte selv ta bena fatt rundt krysset, for vannmassene var blitt for store for bilen som ellers kjører henne på jobb.