(Sandefjords Blad)

– Jeg elsker å skrive og har jo fått god respons på gjesteinnleggene jeg har skrevet på bloggen til samboeren min, sier Christina Sandnes.

Samboeren er mer kjent på nettet som «Pappahjerte» på nett. Peter Kihlman som han heter ellers, har stor tro på at samboeren har noe å fare med.

Diskuterte

Bloggsiden ble etablert nå i sommer, men samboerparet gikk noen runder og diskuterte om hvilke utfordringer dette kunne medføre.

Risikoen ved at begge i huset blogger om livet sitt, er muligens at leseren får overdose av familiens delinger og hvordan de løser hverdagen?

Peter er fulltidsblogger, hun er hjemme i barselpermisjon. Det å blogge krever mye arbeid.

– Blogging er ferskvare, og leserne er nådeløse, men tilbakemeldingene fra følgerne gjør at det er verd det. TV-en kan vi egentlig kaste ut, den krever utrolig mye tid. Du kan egentlig si at det er galskap å starte med blogging, sier hun.

Hverdagsliv

Christina kjenner på presset å skrive noe som de der ute ønsker å følge og lese.

– Det er litt press og jeg gruer meg litt til det leveringspresset som er der hele tiden, sier hun.

Det skal ikke bare blogges, stoffet skal deles på Facebook og historier skal lages på Snapchat og helst noen bilder på Instagram i løpet av en dag. Ikke minst så skal det være noe som de der ute setter pris på.

Bjuda på

Der er planen klar.

– Jeg ønsker å dele hvordan det er å være mamma, bruke humor og vise at det er ikke alt som er perfekt. Jeg skal «bjuda på» og skrive om de tingene som folk ikke snakker om i parforhold, sier Christina Sandnes.

Hun gleder seg veldig til det hun nå har startet og synes det er kjempegøy å være i gang med sin egen blogg.

Det er galskap å starte med blogging

Christina Sandnes «kona til»