Color Line med nye innstillinger lørdag

«Bohus» blir liggende i Sandefjord lørdag

«Bohus» blir liggende i Sandefjord lørdag Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

- Vi lar sikkerheten gå foran alt, sier linjedirektør Frode Hansen til ØP Nett.

Les også: Nok en vindfull dag på gang

Selskapet har foreløpig valgt å innstille avgangen lørdag klokken klokken 08.00 med ferjen M/S Bohus, som går mellom Sandefjord og Strømstad i Sverige. M/S Color Viking, som også går til Strømstad, går foreløpig som normalt.

Linjedirektør i Color Line, Øyvind Næss, opplyser til ØP Nett at de øvrige seilingene med Bohus lørdag også går etter ruteplanen.

M/S Superspeed 1 fra Kristiansand har kansellert avgangen til Danmark klokken åtte lørdag morgen, og M/S Superspeed 2, som er på vei fra Larvik til Hirtshals i Danmark, melder om forsinket ankomst.

Det er igjen den sterke vinden som er årsaken.

Faste rutiner

Hansen sier at det forholdet til sikkerheten til passasjerene som bestemmer når det blir snakk om innstillinger.

- Vi har faste rutiner for hvor grensen går for når det er forsvarlig å seile, og dette forholder vi oss nøye til, sier linjedirektøren.

Hardt rammet

Color Line har den siste uken innstilt avganger for flere av ferjene mellom Norge og Danmark og Norge og Sverige, og Frode Hansen sier at det er kjedelig at man rammes så hardt.

- Dette er omtrent som situasjonen var for to år siden. Da ble vi også hardt rammet, men været kan vi ikke gjøre noe med. Sikkerheten kommer som sagt først, sier han.

Følg med på utviklingen hos Color Line her.

Artikkeltags