Her håper de å se spilleglade mennesker fredag kveld

Håper å fylle Blåboksen i Bølgen: - Vi håper det kommer masse mennesker, forteller Mikkel Melsom, et av styremedlemmene i Spett Gaming. Foto: Andreas Gilhuus

Håper å fylle Blåboksen i Bølgen: - Vi håper det kommer masse mennesker, forteller Mikkel Melsom, et av styremedlemmene i Spett Gaming. Foto: Andreas Gilhuus

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag kveld arrangerer Spett Gaming spillkveld i Blåboksen i Bølgen. Alle spilleglade mennesker oppfordres til å komme.

DEL

Tidligere i vinter arrangerte organisasjonen Spett Gaming LAN i Sliperiet. Nå tar de med seg gamingutstyret sitt til Bølgen.

– Vi tar med oss konsoller sånn at de som kommer kan spille sammen. Hovedfokuset er sosiale spill, så de kan spille litt mot hverandre, forklarer Mikkel Melsom, en av styremedlemmene i Spett Gaming.

Han forteller at arrangementet er et samarbeid med Bølgen, og at det finner sted denne helgen i forbindelse med premieren på filmen Game Night.

– Game Night har premiere på fredag, og vi tenkte at det var en gylden mulighet til å arrangere en spillkveld etter folk har sett på filmen.

LES OGSÅ: Larviks byggesaksavdeling nede for telling – hevder utbyggere fortviler

– Vise den sosiale delen som hører med spill

Spillorganisasjonen ønsker å inkludere alle, og setter derfor aldersgrensen så lavt som 12 år.

– Vårt håp er å inkludere alle mennesker i spill, og ved hjelp av et samarbeid med Bølgen kan vi nå ut til enda flere mennesker og vise fram den enorme sosiale delen som hører med spill, uansett alder, sier Melsom.

Sosialt: - Vi ønsker å vise frem den enorme sosiale delen som hører med spill, forteller Melsom. Foto: Andreas Gilhuus

Sosialt: - Vi ønsker å vise frem den enorme sosiale delen som hører med spill, forteller Melsom. Foto: Andreas Gilhuus

– Tilbud for gaminginteresserte og brettspillentusiaster

Facebookarrangementet informeres det om at det vil være både tilbud for gaminginteresserte og brettspillentusiaster:

«Etter filmen arrangerer Spett Gaming & Bølgen, spillekveld i Blåboks. Vi stiller med Playstation 4 og morsomme versus spill som Nidhogg og Starwhal. Detter er spill som er lette å sette seg inn i, og som ikke tar for lang tid å spille ferdig. Det vil også være mulighet å spille brettspill som King of New York, Munchkin Quest, Cards Against Humanity, Takenoko.»

LES OGSÅ: Synger på UKM for å få sceneerfaring

Håper Blåboksen fylles opp

I tillegg informerer Melsom om at det vil bli arrangert en konkurranse.

– Det er en lavterskelkonkurranse, der alle som kommer har mulighet til å vinne fine premier.

Styremedlemmet forteller at både Spett Gaming og Bølgen håper at Blåboksen i kulturhuset fylles opp.

– Vi håper å se spilleglade mennesker som kommer for å dele interesser. Det er også en fin mulighet for foreldre å få et lite innblikk i gaming, samt prate med voksne gamere om ting de kan ha spørsmål om, sier Melsom.

– Håper de får det koselig sammen

På arrangementets Facebook-side informeres det om at det er et alkoholfritt arrangement med aldersgrense 12 år, som varer fra 20:30 til 24:00.

– Vi håper alle som har muligheten tar turen, og at de får det koselig sammen, avslutter Melsom.

Artikkeltags