Tidligere i vinter arrangerte organisasjonen Spett Gaming LAN i Sliperiet. Nå tar de med seg gamingutstyret sitt til Bølgen.

– Vi tar med oss konsoller sånn at de som kommer kan spille sammen. Hovedfokuset er sosiale spill, så de kan spille litt mot hverandre, forklarer Mikkel Melsom, en av styremedlemmene i Spett Gaming.

Han forteller at arrangementet er et samarbeid med Bølgen, og at det finner sted denne helgen i forbindelse med premieren på filmen Game Night.

– Game Night har premiere på fredag, og vi tenkte at det var en gylden mulighet til å arrangere en spillkveld etter folk har sett på filmen.

LES OGSÅ: Larviks byggesaksavdeling nede for telling – hevder utbyggere fortviler

– Vise den sosiale delen som hører med spill

Spillorganisasjonen ønsker å inkludere alle, og setter derfor aldersgrensen så lavt som 12 år.

– Vårt håp er å inkludere alle mennesker i spill, og ved hjelp av et samarbeid med Bølgen kan vi nå ut til enda flere mennesker og vise fram den enorme sosiale delen som hører med spill, uansett alder, sier Melsom.

 

– Tilbud for gaminginteresserte og brettspillentusiaster

Facebookarrangementet informeres det om at det vil være både tilbud for gaminginteresserte og brettspillentusiaster:

«Etter filmen arrangerer Spett Gaming & Bølgen, spillekveld i Blåboks. Vi stiller med Playstation 4 og morsomme versus spill som Nidhogg og Starwhal. Detter er spill som er lette å sette seg inn i, og som ikke tar for lang tid å spille ferdig. Det vil også være mulighet å spille brettspill som King of New York, Munchkin Quest, Cards Against Humanity, Takenoko.»

LES OGSÅ: Synger på UKM for å få sceneerfaring

Håper Blåboksen fylles opp

I tillegg informerer Melsom om at det vil bli arrangert en konkurranse.

– Det er en lavterskelkonkurranse, der alle som kommer har mulighet til å vinne fine premier.

Styremedlemmet forteller at både Spett Gaming og Bølgen håper at Blåboksen i kulturhuset fylles opp.

– Vi håper å se spilleglade mennesker som kommer for å dele interesser. Det er også en fin mulighet for foreldre å få et lite innblikk i gaming, samt prate med voksne gamere om ting de kan ha spørsmål om, sier Melsom.

– Håper de får det koselig sammen

På arrangementets Facebook-side informeres det om at det er et alkoholfritt arrangement med aldersgrense 12 år, som varer fra 20:30 til 24:00.

– Vi håper alle som har muligheten tar turen, og at de får det koselig sammen, avslutter Melsom.