– Det er helt vilt

(Arkivfoto)

(Arkivfoto)

Artikkelen er over 7 år gammel

Regnet søndag kveld har ført til ektremt glatte veier i distriktet.

DEL

Regnet som kommer i Larvik søndag kveld fryser på den kalde bakken og gir svært glatte veier og vanskelig kjøreforhold.

Fra Kvelde rapporteres det om følgende tilstander søndag kveld:

– Det er helt vilt. Jeg har aldri opplevd liknende. Biler sliter med å komme opp små knauser, og flere kjører i grøfta. Uten piggdekk er du fortapt, forteller en ØP Nett-leser.

Politiet ber alle som skal ut å kjøre om å sørge for at bilen er godt skodd og at farten settes ned slik at uhell unngås.

– Politiet har mottatt flere meldinger om utforkjøringer i hele fylket. Ingen av trafikkulykkene har så langt ført til personskader. Politiet vil oppfordre folk på veiene om å kjøre ekstra varsomt grunnet svært glatt veibane, sier operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Cathrine Klæstad.

I Telemark kolliderte to personbiler på E134 ved Gvammen i Hjartdal rundt klokken 17.30 søndag. Den ene bilen skal ha kommet over i motsatt kjørebane. Ingen personer er meldt skadet etter uhellet.

– Vegvesenet har alle tilgjengelige mannskaper ute for å strø og salte. De sier at det først og fremst er de små veiene med lite trafikk og som ikke er saltet som nå er glatte. E18 blir saltet og er ikke veldig glatt nå, opplyser operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Vidar Aaltvedt.

Artikkeltags