Form kroppen før julestria

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Er du klar for julematen? Eller føler du for å få bort et par kilo før julestria setter inn? Løsningen kan finnes på Klinikk Adine i Nansetgata i Larvik. Se ØPs journalist sjokkslanke seg!

DEL

Kan 20 minutter på Klinikk Adines figurformingsmaskin gi målbare resultater? Vi tester ut den nye maskinen som lover både oppstramming og fettreduksjon.

Det har buldret og braket i Nansetgata og området rundt i månedsvis. Nå senker julefreden seg også i Larviks innfartsåre, og Bente Grinde på Klinikk Adine kan endelig begynne å se framover.
– Jeg har mange ganger følt at byen har manglet et tilbud på kropp. Derfor har jeg endelig våget å investere i en figurformingsmaskin, en iPulse 5, sier Grinde som dermed kan tilby løsningen for kroppen som trenger oppstramming, cellulittfjerning og fettreduksjon.
– Jeg har følt behov for å investere i noe som virker både raskt og effektivt. Det viser faktisk synlige resultater allerede etter første gangen, lover Bente Grinde.

Ingenting varer evig


Hun er likevel nøye med å understreke at ingenting varer evig, og kroppen trenger både fysisk vedlikehold og livs-stilsendring om kiloene skal holde seg borte.
– Dette er også en fin hjelp for dem som har gått ned noen kilo og ønsker å stramme opp huden. I tillegg kan dette være et spark bak for dem som utsetter slankeprosessen. Og dette er ikke bare for damer, understreker hun.
– Gutter! Her kan du få vekk ølmagen og løft brystkassen samtidig.

(På videoen kan du se vår utsendte journalist teste maskinen og hvordan resultatet ble.)

Artikkeltags