- Hvem kan ha funnet på noe sånt?

Ekkelt syn: Fra venstre: Maria Limi, Ida Ø. Olsen og Malena S.Limi (med hunden Lita). De tre jentene med hodet de fant da de skulle fiske i sjøen ved Oterøya i Larvik lørdag kveld.

Ekkelt syn: Fra venstre: Maria Limi, Ida Ø. Olsen og Malena S.Limi (med hunden Lita). De tre jentene med hodet de fant da de skulle fiske i sjøen ved Oterøya i Larvik lørdag kveld. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Malena, Maria og Ida (12) møtte et skremmende syn da de kom ned til fiskeplassen sin på Oterøya i Larvik.

De tre venninnene, Malena og Maria Limi og Ida Ø. Olsen, bestemte seg for å ta en tur ned til sjøen for å fiske sent lørdag kveld.

- Klokken var rundt ti på kvelden, og vi gikk ned til brygga på Oterøya. Plutselig fikk vi se noe rart som var bunnet fast til en steinblokk på brygga, og snart forsto vi at det var et avkappet hode av en bukk, forteller de tre jentene til ØP Nett.

- Hodet lå delvis i vannet og vi ble skikkelig skremt. Hvorfor har noen plassert hodet her? Det så veldig ekkelt ut, og vi syntes det var skremmende å være der nede. Derfor løp vi rett hjem igjen, sier de tre.

Far til en av jentene, Kai Limi, forteller til avisa at de tre var svært oppspilte da de kom hjem.

- De syntes nok dette var veldig skummelt, og det er utrolig at noen har plassert hodet på et sted som brukes av så mange mennesker. Det var langt fra noe hyggelig syn, sier Limi.

Han sier at hodet bar preg av å ha ligget på stedet i kun kort tid.

Søndag var jentene sammen med Kai Limi igjen på stedet igjen, og hodet lå der fortsatt.

- Kanskje noen har plassert hodet her for å skremme folk. Vi ble i alle fall veldig skremt, sier jentene til avisa søndag.

I februar i år ble det også gjort makabre funn i Vestfold. Den gang var sauehoder plassert på staker i Larvik og flere andre stedet i Vestfold.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Flere ØP-lesere har kommet med kommentarer og vi gjengir et par her:

- Dette trenger ikke være så makabert som det kanskje virker, her hvor jeg bor (Frøya i sør-trøndelag) er det mange som driver med villsau. Og for å renske skaller og horn som skal brukes til veggpryd er det vanlig å binde fast skallene å la de ligge i sjøen for å spises reine av dyra som lever der. Mvh Rachel Hammervold

- Vil vel tro at noen har lagt det der for at krabbene skal spise det rent.. Det er måten å gjøre det på hvis man ønsker å henge hornene det på veggen... mvh Nina Anvik

Les mer her: Stopper etterforskning etter sauehode-funn - – Bare litt teit og merkelig - Sjekker opp om dette er straffbart

Kjenner du noe til geitehodet? Ring telefon 97 70 90 98 eller send en e-post til nettavisa@op.no.

Artikkeltags