(Sandefjords Blad)

Innsamlingsaksjonen«Ensomt juletre» inviterer hotellets gjester, medarbeidere, kunder og ellers alle som bor i byen, til å gi en gave eller flere til en person som ikke får så mange gaver - eller kanskje ingen i det hele tatt. Mottagerne av gavene kan være både barn og voksne.

Merk gavene

Alle som vil bidra med en gave, må null pakke den inn og merke den godt. Skrive kjønn og alder til den gaven er ment for. Velger du å gi bort klær, kan det også være lurt å oppgi størrelsen.

Gaven må leveres hotellet før 16. desember, slik at det blir tid til å videreformidle gavene i rimelig god tid før julaften.

Lever til resepsjonen

Det er hektisk i hotellets resepsjon for tiden. Mange kommer innom med årets julegave, og mange ringer for å spørre om når det passer å komme forbi.

– Her på hotellet er det bare å komme innom for å levere når det måtte passe, vi har åpent både sent og tidlig forteller Tove Rønquist som er hotellets WE CARE-ambassadør.

Hun forteller at de er veldig fornøyde med responsen så langt, men håper selvfølgelig å slå fjorårets gaverekord.

Alle som jobber på hotellet bidrar med gaver.

– Vi kan ikke hjelp alle, men vi kan hjelpe noen, sier Tove Rønquist.

Ny gaverekord

I fjor ble det levert inn nesten 2.500 gaver til hotellet i Sandefjord. Alle hotellene i Nordic Choice Hotels-kjeden er med på juledugnaden. For hver gave som blir lagt under treet, gis det 10 kroner til UNICEF og deres arbeid for å bekjempe menneskehandel.

Hotel Atlantic har i år valgt å samarbeide med flere organisasjoner om videreformidlingen av gavene, ettersom gaveinnleveringen ble rekordstor i fjor.

Det blir i år samarbeidet med organisasjonen «Hjelp oss å hjelpe Vestfold» og Frelsesarmeen i Sandefjord.

Sistnevnte har fått en forespørsel om hjelp til cirka 400 familier, der mange av dem er barnefamilier.

LES OGSÅ: Hva med en konsert eller to?