- Jeg hadde egentlig tenkt til å la hele denne Fotballfrue-saken skli, men jeg merker at jeg ikke klarer det, åpner Peter Kihlman - pappablogger fra Larvik - innlegget sitt om all ståheien rundt Fotballfrues mye omtalte fire-dager-etter-fødsel-bilde.

LES OGSÅ: Pappablogger fra Larvik

Man skal ha vært både blind og døv for å ikke ha fått med seg den store debatten om kvinners kropp og fødsel den siste uka. Fotballfruen Caroline Berg Eriksen la ut et bilde av seg selv på bloggen sin fire dager etter fødselen. Iført undertøy, med struttende pupper og flat mage.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og mange har tatt til motmæle mot bloggeren. Noen hevder at hun gjør at andre kvinner føler seg tykke, og at fotballfrua fronter et usunt kroppsideal.

Kritiserer ikke

Pappahjerte istemmer ikke i kritikken.

- Det dummeste jeg leser er "Fotballfrue får andre jenter til å føle seg tjukke". Nei, det er jo faktisk helt feil. Andre jenter får andre jenter til å føle seg tjukke. Fotballfrue har vel ingenting med saken å gjøre? Det er ikke fotballfrue som får andre jenter til å føle seg tjukke, det er jo dem selv, slår Kihlman fast.

Han mener heller at Eriksen er tøff som legger ut et slikt bilde etter fødselen.

- Hadde jeg foreslått at frua skulle gjøre det samme på det tidspunktet, så hadde jeg nok måttet si farvel til "familiejuvelene" og halvparten av eiendelene mine, skriver han humoristisk.

Stor oppmerksomhet

Selv er han ikke så opptatt av slanking.

- Jeg er glad jeg ikke er så tynn jeg, men all honnør til Fotballfrue som klarer å se ut som en barmfager Jahn Teigen bare dager etter fødselen. Selv ser jeg frem til mange uker med pinnekjøtt til frokost og ribbe til kvelds. Så får jeg heller akseptere at jeg ikke ser ut som Fotballfrue. Jeg hater henne ikke av den grunn. Jeg bare elsker pinnekjøtt.

Innlegget hans har fått svært stor oppmerksomhet på Facebook, og er i skrivende stund delt over 16.100 ganger. Over 5.100 personer følger bloggen hans via Facebook.

Les bloggen hans her.