Over 400 møtte opp: – Dette hadde barna gledet seg til lenge

MANGE: Søndagsskolenes dag trakk mange til Foldvik sist helg.

MANGE: Søndagsskolenes dag trakk mange til Foldvik sist helg. Foto:

Av

I Foldvik familiepark i Vestfold vrimlet det av forventningsfulle barn, frivillige medarbeidere og engasjerte voksne i løpet av Søndagsskolens dag sist helg

DEL

INNSENDTTross dårlig værmelding var det godt og vel 400 frammøte, alle godt forberedt på regnet som var meldt, og som stort sett uteble.

For andre gang arrangerte Vestfold krets Søndagsskolens dag i Foldvik. Og for andre gang var været det eneste som kunne legge en demper på arrangementet. Da sola tittet fram idet sceneshowet med Gulliver og Maximillan startet, var det vel ikke noe bedre sted å være enn akkurat der! Sandefjord Soul Kids bidro sammen med de andre på scenen til å formidle hvordan vi alle er trygge som Guds barn og alltid omgitt av Hans store kjærlighet. Søndagsskolens maskot gullfisken Gulliver og hans venn Maxmillian hadde sceneshow.

MASKOTT: Søndagsskolens maskot gullfisken Gulliver og hans venn Maxmillian hadde sceneshow.

MASKOTT: Søndagsskolens maskot gullfisken Gulliver og hans venn Maxmillian hadde sceneshow. Foto:

Parken passer godt

­– Med Søndagsskolens dag ønsker vi å lage i stand en fin dag for barn og voksne sammen. Foldvik familiepark gir en flott ramme rundt dagen og vi er takknemlige for at vi fikk komme igjen hit i år, si er søndagsskolekonsulenten i Vestfold, Irene Gundersen.

Her er det forskjellige dyr som barna kan ha nærkontakt med, det er tilrettelagt for aktivitet og fysisk utfoldelse med lekeapparater og store friområder. Det er rett og slett et sted hvor barna kan bruke ulike sanser og kose seg.

Både store og små så da også ut til å kose seg gjennom dagen, og både til lykkehjulet og teltet med ansiktsmaling var det nesten kontinuerlig kø. En stor gjeng med frivillige bestående av ungdommer, kretsstyremedlemmer og andre, gjorde en kjempeinnsats for at folk skulle få en fin dag – enten de snurret lykkehjulet, stekte vafler, malte fargerike ansikter på barna eller hadde andre oppgaver.

– Dette har barna gledet seg til lenge, de har det kjempefint her, sa en mor med to fornøyde jenter. Og det er flott å samles slik og se at vi faktisk er så mange! Det gir inspirasjon og styrke.

Tommel opp og et fornøyd smil på en liten gutt med leopardansiktsmaling, var også en god bekreftelse på at det var flere som var godt fornøyd med dagen!

KATT: Jaqcueline Skaara (tv) og mange ungdommer hadde ansiktsmaling av barna. Her er Ragnhild Karoline Guren blitt en «katt» .

KATT: Jaqcueline Skaara (tv) og mange ungdommer hadde ansiktsmaling av barna. Her er Ragnhild Karoline Guren blitt en «katt» . Foto:

FIKK HILSE PÅ: Miriam (tv) og Sunniva Døvik (th)Vestøl koste seg på Foldvik, her sammen med Maxmillian (midten) fra sceneshowet.

FIKK HILSE PÅ: Miriam (tv) og Sunniva Døvik (th)Vestøl koste seg på Foldvik, her sammen med Maxmillian (midten) fra sceneshowet. Foto:

MORO: Ekstra mange dyr på Foldvik på Søndagsskolens dag.

MORO: Ekstra mange dyr på Foldvik på Søndagsskolens dag. Foto:

Artikkeltags