Trenger du tips og inspirasjon til bryllupsfotografering, tekst til ringene, musikk, hvem som skal inviteres, ideer til morgengave, eller rett og slett hvordan skape best mulig stemning i bryllupet? Da kan en løsning være rett rundt hjørnet.

I løpet av en til to uker lanserer Heidi Huse Myrmo nettstedet bryllupshjelperen.no.

Gründeren har forberedt seg godt, og mener det er behov for en nettside som hennes.

LES OGSÅ: Skal du gifte deg til neste år? Da kan det hende en av disse to skal vie deg

Fanger opp et behov

– Jeg giftet meg i april, og hadde startet planleggingen av bryllupet to år tidligere. Jeg lette etter et nettsted for å få råd om planlegging, og det finnes mange sider om bryllup, men jeg fant ingen som kunne være et fullstendig prosjektstyringsverktøy for bryllup. Jeg tok det som en selvfølge at slikt fantes, men det gjorde det ikke. Dermed falt ideen omtrent i fanget på meg, og det føles veldig riktig å gjøre dette. Det er kjempegøy! sier Heidi Huse Myrmo (34).

Gründeren er oppvokst i Helgeroa, men er nå bosatt i Asker med ektemann og liten sønn. Mandag var hun i Larvik for å møte mulige lokale samarbeidspartnere til nettstedet.

– I verktøyet skal jeg presentere aktuelle leverandører som holder til i området brudeparet bor, og som passer til deres budsjett. Jeg skal ikke ha flest mulig leverandører, men tilby kontakt med de beste som leverer kvalitet, sier hun.

Uansett om bryllupet skal være enormt eller lite, så har de fleste forventninger om at det skal være unikt og personlig.

Heidi Huse Myrbo, gründer bryllupshjelperen.no

LES OGSÅ: Bruden overrasket alle i kirken

Elsker å planlegge

Huse Myrmo forteller at selv om hun ennå ikke har begynt markedsføringen, så står over 100 kommende brudepar på liste for å starte å bruke verktøyet på nett.

Så stor tro på ideen har hun, at hun har sagt opp jobben i mobilselskapet Hello for å bli fulltidsgründer. I mobilselskapet har hun hatt ulike stillinger gjennom sju år, og har jobbet mye med brukervennlighet og smidighet. Det er et stikkord som er svært viktig for bryllupshjelperen.no.

– Jeg elsker å planlegge og koordinere, men mange gjør ikke det. Hvis folk som ikke er vant til å planlegge eller ikke liker det, skal organisere et bryllup, så kan det lett bli overveldende, sier hun.

Hun forteller at forventningene til bryllup nå er høye, og at det ikke virker som den trenden forsvinner med det første.

– Uansett om bryllupet skal være enormt eller lite, så har de fleste forventninger om at det skal være unikt og personlig. Det er mange ting å ta stilling til. Min nettside kan hjelpe alle, både de med stort eller lite bryllup.

Koster penger

Det kommer til å koste penger å benytte nettsiden, nærmere bestemt 149 kroner per måned.

– Vi kommer ikke til å ha bindingstid. Vi mener det er en liten pris å betale for at bryllupsplanleggingen skal gå smidigere, sier Huse Myrmo.

Sammen med ektemannen Halvar Huse Myrmo har hun startet firmaet Allva AS. Etter hvert tenker de utvidelse av tilbud og tjenester.

– Vi planlegger å tilby planleggingsverktøy for for eksempel dåp og konfirmasjon, sier Heidi Huse Myrmo.