Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer P4s Sommerturné på besøk til Larvik – feirer 25 år med tidenes gavedryss

Artikkelen er over 3 år gammel

Hvert år reiser P4s sommerturné til Norges hyggeliste sommerbyer. I år ankommer de Larvik torsdag 12. juli og de har med seg deilig grillmat, brus, snacks og det skal deles reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

Torsdag 12. juli er P4s Sommerturné i Larvik, med direktesending fra Torget. Her vil man blant annet kunne vinne reisegavekort, spise grillmat og være med på spennende aktiviteter. Dette er 25. gangen P4 drar på sommerturné, og mellom 30. juni og 22. juli besøker turneen 17 byer på Sør-, Sørvest- og Østlandet.

– For oss i P4 er det veldig hyggelig å komme oss ut av studio og møte lytterne ansikt til ansikt, sier P4- programleder Michael Andreassen.

Nå gleder han seg til å sende live radio fra P4s rullende studio sammen med Sigurd Sollien.

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å feire P4s 25- årsjubileum på enn å besøke så mange hyggelige sommerbyer langs norskekysten, sier Sollien.

Konkurranser og premier

Hundre gaver slippes fra P4-traileren hver eneste dag, deriblant et reisegavekort på 10.000 kroner. Turneen byr i tillegg på aktiviteter for små og store. Det skal konkurreres i både fotball, golfputting og kunnskap, i tillegg til at beste papirflybygger skal kåres.

Forskerfabrikken er med på turneen også i år, og alle barn kan få lage slim og utføre andre spennende eksperimenter. P4 oppfyller 25 ønsker i jubileumsåret. For dem som ikke har anledning til å besøke P4s sommerturné er det likevel mange muligheter til å vinne flotte premier og opplevelser.

På P4.no kan du bli med i trekningen av tidenes største sommerturnepremie – med en totalverdi på 50.000 kroner, eller skrive inn til P4s Ønskebrønn for å få ditt høyeste ønske oppfylt. Radiokanalen har allerede gitt bort blant annet førerkort på bil, drømmedag for en skoleklasse, en hundevalp og en kassebil full av is til en skole.

LES OGSÅ: – Jeg synes det er veldig rart at ingen ringer den som er ansvarlig

Kommentarer til denne saken