TVNorge lover overraskelser tirsdag kveld.

Ronald Ramm ble funnet død på Rødberg i desember 1995.

Politiet klarte aldri å finne ut hvem som sto bak det grufulle drapet og 15 år etter er saken nå foreldet.

Men tirsdag kveld setter TV-Norges Krimkommisjonen nok en gang søkelys på hendelsen.

Og i en e-post lover tv-kanalen overraskelser.

"Huset ble endevendt, men en liten formue i kontanter lå igjen i huset. Sporene spriker i flere retninger. Motivet er uklart. Men til slutt kommer profiler Ulf Åsgård frem til en meget overraskende løsning.", skriver TV-Norge.

- Programmet ble spilt inn i 2008 da politiet i Larvik innledet ny etterforskning i saken og vi hadde håp om det kunne føre til nye opplysninger og tips. Av for oss ukjent grunn er programmet ikke blitt satt opp på sendeplanen til TVNorge før nå, forteller etterforskningsleder Jørn Lier Horst.

Saken har plaget ham i mange år.

- I desember 2010 var det 15 år siden drapet, og saken anses som foreldet idet vi mest sannsynlig ikke står overfor et rent drap, men en legemsbeskadigelse med døden til følge. I forbindelse med medieomtalen rundt foreldelsen kom det inn nye tips som ikke er ferdig bearbeidet.

Horst tror tirsdagens program kan føre til nye tips.

- Av erfaring regner jeg med at det vil komme henvendelser etter at programmet er sendt, og selv om fristen for å straffeforfølge gjerningsmannen er utløpt er politiet fortsatt opptatt av å finne en løsning og vi tar gjerne imot nye tips.