Mann alvorlig skadet etter å ha falt fire meter ned fra tre

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

En mann i 60-årene kom litt etter klokken halv elleve tirsdag alvorlig til skade, etter å ha falt ned fire meter fra et tre på Holmejordet i Larvik. Mannen er nå fraktet til sykehus med luftambulanse.

Ifølge operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold, Kjetil Indahl, skal mannen ha vært delvis ved bevissthet etter fallet.

- Vi kjenner ikke til detaljer i forbindelse med ulykken ennå, men det skal være snakk om en mann i 60-årene som har falt ned. Mannen har trolig fått skader i hodet, og har i en periode vært bevisstløs. Mannen har også fått skader i beina, forteller han.

AMK kalte et ambulansehelikopter til stedet, og mannen er fraktet til sykehuset i Vestfold.

Vår journalist på stedet forteller at mannen har falt ned fra et høyt tre i hytteområdet nederst i Støperiveien på Holmejordet.

Så langt ØP Nett forstår skal det ha vært en nabo som fant mannen liggende på bakken under treet, og hun tok kontakt med han. Mannen skal da ikke ha husket hva som hadde skjedd, og naboen varslet ambulansetjenesten.

Mannen har trolig arbeidet med å felle grener oppe i det høye treet da han har falt ned.

Kjetil Indahl opplyste til ØP Nett tirsdag ettermiddag, at mannen arbeidet for et trefellingsselskap, og at Arbeidstilsynet rutinemessig er varslet i saken.

Artikkeltags