Mohyeldeen Mohammad la forrige fredag ut en nytt bilde på sin Facebook-side hvor han poserer i Syria, med en trusseltiltalt skiensmann.

Det er tidligere kjent at Mohyeldeen Mohammad har reist ned til Syria, og angivelig deltar i kampene. Dette er ikke bekreftet, men hans advokat John Chr. Elden skriver i en sms til Dagbladet at «det ser ut som hans klient slåss med vesten mot regimet i Syria».

Det ferske bildet som i følge Dagbladet er postet av Mohyeldeen Mohammad, viser ham og Muhammed Jundullah i Syria, med hver deres AK-47.

I følge TA.no, er Muhammed Jundullah fra Skien. Mannen i 20-årene ble for ett år siden pågrepet hjemme i Skien av Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etter at han la ut en video med truende innhold mot myndighetspersoner og norske soldater. Mannen er tiltalt for å ha produsert videoen, og rettsaken mot ham er berammet i Nedre Telemark tingrett i slutten av april og skal gå over fire dager.

PST skal i lengre tid hatt mistanke til at skiensmannen deltar i kampene mot regjeringshæren i Syria. I følge TA, skal Jundullah ha blitt rekruttert til radikal islam av Mohyeldeen Mohammad.