Nå kan du kaste deg inn i debatten på nett

Slik ser siden du kommer til ut hvis du ønsker å delta i debatten på op.no.

Slik ser siden du kommer til ut hvis du ønsker å delta i debatten på op.no.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Den nye debattløsningen til op.no gjør det lettere for deg å spre dine meninger.

DEL

For å delta i debatten må man gå til innsendingsskjemaet som ligger HER. Det kreves at du logger deg inn for å bruke dette skjemaet. Innsenderens bilde, navn og omtale kommer i en faktaboks som vil vises i en stor gul boks på artikkelen.

Brukeren vil også få mulighet til å komme med en påstand etter innlegget, der andre lesere kan stemme for eller imot denne påstanden, samt kommentere. Legger ikke leseren noen påstand ut, vil det bli et vanlig kommentarfelt under innlegget. Debattanten kan også legge ved et bilde som illustrasjon.

Når debattanten publiserer innlegget vil han/hun automatisk få en mail om at innlegget er publisert, med link og oppfordring til å dele.

Ansvarlig redaktør i Østlands-Posten, Terje Svendsen, ønsker den nye debattløsningen velkommen.

– Den lokale debatten er svært viktig for ØP og op.no, og vi er fornøyd med å få på plass en bedre debattløsning på nett, både for våre lesere og for avisa. Østlands-Posten har i mange år hatt en egen debattsone på nett, www.op.no . Denne vil nå bli faset ut og erstattet med den nye løsningen. Når vi nå lanserer den nye løsningen, vil vi også bruke gode og relevante innlegg på en helt annen måte enn tidligere også på fronten av vår nettavis. Vi innfører også nå at alle innlegg som publiseres skal skrives under med fullt navn. Det vil være med på å gjøre debatten mer seriøs, sier han.

Artikkeltags