Nye bilder av Sigrid

Politiet har offentliggjort disse bildene i det Sigrid Schjetne går på 69-bussen på Tveita stasjon i Oslo lørdag 4. august kl 19.45. Bildene offentliggjøres for å vise hva hun hadde på seg den kvelden hun forsvant. Politiet håper bildene kan bidra til flere tips, og være til hjelp for de som leter. Foto: Politiet/ANB

Politiet har offentliggjort disse bildene i det Sigrid Schjetne går på 69-bussen på Tveita stasjon i Oslo lørdag 4. august kl 19.45. Bildene offentliggjøres for å vise hva hun hadde på seg den kvelden hun forsvant. Politiet håper bildene kan bidra til flere tips, og være til hjelp for de som leter. Foto: Politiet/ANB Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Politiet har offentliggjort fire bilder av Sigrid Schjetne, i det hun går på 69-bussen på Tveita stasjon i Oslo lørdag.

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde håper dette vil gi publikum et bedre bilde av hvordan Sigrid så ut da hun forsvant.

Politiet friga torsdag fire bilder av Sigrid, tatt av overvåkingskameraer idet hun går på 69-bussen på Tveita klokken 19.45 lørdag.

– Det gjør vi fordi det vises tydelig hvilke klær hun hadde på seg tidligere på dagen, og sammenholdt med bildene av genseren hennes vil publikum få et bedre bilde av hvordan hun så ut. Samtidig vil letemannskaper kunne vite hvilke gjenstander som ikke er aktuelle å rapportere tilbake til politiet, sier Rohde.

Det er mye informasjon politiet arbeider seg gjennom for å finne spor etter 16-åringen.

– Vi er på langt nær ferdig med å gå gjennom overvåkningsbilder. Vi har en enorm mengde informasjon og opplysninger, men fortsatt ingen spor, sier Rohde.

Publikum som har tips bes kontakte politiet på telefon: 22669600.

(ANB)

Artikkeltags