Omfattende hærverk ved Nordkvelde camping

Helt vandalisert: Både utsiden og innsiden av flere campingvogner på Nordkvelde camping er rasert. Berit Ørbeck (innfelt) håper noen kan bidra med tips i saken.

Helt vandalisert: Både utsiden og innsiden av flere campingvogner på Nordkvelde camping er rasert. Berit Ørbeck (innfelt) håper noen kan bidra med tips i saken. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Berit Ørbeck, driver av Nordkvelde camping i Larvik, fortviler over gjentatte tilfeller av hærverk i flere vogner og hytter.

– Jeg håper noen kan komme med tips, sier hun.

For omtrent to måneder siden var politiet på campingplassen for å se på skadene etter at det ble oppdaget hærverk.

– De skulle prøve å finne ut hvem som hadde gjort det, men jeg hørte aldri noe mer om saken, sier Ørbeck.

For omtrent tre uker siden var det igjen blitt begått hærverk.

– Den ene vogna var plukket nesten tom for ting. Det så ut som de hadde tatt med seg det de hadde bruk for. Til og med vanntanken var vekk. Flere gjenstander, deriblant et salongbord og sofaputer, er brukt for å lage et stort bål.

– I en annen vogn har de ødelagt og knust en hel del. De har til og med vært inne på badet og klipt over rørene til vannet. Det er rett og slett hærverk. En dør er helt i stykker etter å ha blitt sparket eller lignende, og på en annen vogn er to av vinduene borte.

Ørbeck ringte også denne gangen politiet, som ifølge henne ikke hadde anledning til å komme. Hun opplyser at hun ikke har anmeldt saken.

Nå håper Ørbeck at noen kanskje vet hva som har skjedd.

– Vi har leid hele plassen og drevet med utleie av campingvogner og hytter i 12 år. Aldri tidligere har jeg opplevd noe lignende. Jeg synes det er synd. Jeg håper inderlig at det er noen som vet noe og kan si fra til politiet, så jeg kan føle meg trygg på at det ikke skjer igjen.

Foran henne står en kjempejobb med å få ryddet plassen.

– Jeg får ikke leid ut noe mer før plassen er ryddet, og ryddingen vil koste både tid og penger.

Artikkeltags