Gå til sidens hovedinnhold

Styrelederen på Brunstad gikk av - uenig med eierne

Artikkelen er over 2 år gammel

Roar Ingdal ble ansatt som styreleder for Oslofjord Convention Center i januar 2017. Torsdag ble det bekreftet at han ikke innehar stillingen lenger. En kilde forteller til vestviken24.no at styrelederen ble bedt om å slutte. Ingdal avkrefter ikke dette.

(Vestviken 24)

Ingdal har ledet den gigantiske utbyggingen på Brunstad, men nå er det altså slutt. Styreleder i eierselskapet til OCC, Brunstad Holding AS, Tore Elias Aslaksen, bekreftet nyheten om Ingdals fratreden i en SMS i dag.

Det er verdt å nevne at administrerende direktør i OCC, Tore Jørgensen, som gikk inn i rollen med å lede driften på Brunstad i mars 2017, leverte sin oppsigelse for cirka to måneder siden.

I sommer kom det fram at driftskostnadene for OCC økte betydelig i 2017, slik at resultatet før skatt ble et underskudd på 54,3 millioner kroner, mot et underskudd på 25,8 millioner i 2016.

- Uenig med eierne

Roar Ingdal sier i en kommentar til vestviken24.no at hans kontrakt med OCC utløper 31. desember i år,

- Jeg har takket ja til en ny spennende stilling som jeg begynner i etter årsskiftet.

- Vi har en kilde som sier at du ble bedt om å slutte i styelederjobben?

- Jeg har nå vært leder for Norges største byggeplass i to givende år. Det er ikke unaturlig at det i løpet av en slik periode oppstår episoder hvor eierne og jeg er uenige, sier Roar Ingdal til vestviken24.no.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.