Styrelederen på Brunstad gikk av - uenig med eierne

FORLATER OCC: Torsdag ble det bekreftet at styreleder ved Oslofjord Convetion Center, Roar Ingdal, har fratrådt stillingen.

FORLATER OCC: Torsdag ble det bekreftet at styreleder ved Oslofjord Convetion Center, Roar Ingdal, har fratrådt stillingen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Roar Ingdal ble ansatt som styreleder for Oslofjord Convention Center i januar 2017. Torsdag ble det bekreftet at han ikke innehar stillingen lenger. En kilde forteller til vestviken24.no at styrelederen ble bedt om å slutte. Ingdal avkrefter ikke dette.

DEL

(Vestviken 24) Ingdal har ledet den gigantiske utbyggingen på Brunstad, men nå er det altså slutt. Styreleder i eierselskapet til OCC, Brunstad Holding AS, Tore Elias Aslaksen, bekreftet nyheten om Ingdals fratreden i en SMS i dag.

Det er verdt å nevne at administrerende direktør i OCC, Tore Jørgensen, som gikk inn i rollen med å lede driften på Brunstad i mars 2017, leverte sin oppsigelse for cirka to måneder siden.

I sommer kom det fram at driftskostnadene for OCC økte betydelig i 2017, slik at resultatet før skatt ble et underskudd på 54,3 millioner kroner, mot et underskudd på 25,8 millioner i 2016.

- Uenig med eierne

Roar Ingdal sier i en kommentar til vestviken24.no at hans kontrakt med OCC utløper 31. desember i år,

- Jeg har takket ja til en ny spennende stilling som jeg begynner i etter årsskiftet.

- Vi har en kilde som sier at du ble bedt om å slutte i styelederjobben?

- Jeg har nå vært leder for Norges største byggeplass i to givende år. Det er ikke unaturlig at det i løpet av en slik periode oppstår episoder hvor eierne og jeg er uenige, sier Roar Ingdal til vestviken24.no.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.