Paradise-Maria fra Larvik med musikkvideo

Fra innspillingen av musikkvideoen.

Fra innspillingen av musikkvideoen.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

- Jeg kunne i grunnen tenke meg å satse på musikk, sier Maria Sundby. Larvikskvinnen Maria Sundby ble for mange et kjent ansikt da hun i vinter var å se på TV i reality-showet Paradise Hotel. Sammen med vinneren av det nevnte showet, Aurora Gude fra Tønsberg og Farmen-deltaker Lloyd Lawrence, lanserer hun i dag en sang på iTunes og Spotify. Sangen har fått tittelen «Keep On Trying».

- Og neste uke kommer videoen, forteller hun stolt til ØP.

- Jeg gikk musikklinja i Sandefjord og kunne gjerne tenkt meg å satse på musikk, sier hun.

For tiden jobber hun som IT-konsulent i et firma på Fornebu.

- Det er veldig trygt og greit med en åtte til fire-jobb, sier hun.

Kjente fjes

Lloyd Lawrence har vært med på å skrive sangen sammen med plateselskapet og beskriver temaen i videoen som et reality-konsept. Det er flere kjente ansikter fra både Paradise Hotell, KjærlighetsRedet, Den Siste Viking og Farmen med i videoen.

- Det er jeg som har satt sammen hele ideen, etter at jeg ble kjent med Maria fra Paradise og fikk vite at hun synger. Etterhvert fikk vi både Aurora og SoulTop studios på laget. SoulTop er de samme produsentene som gjorde Paradise-Iselin sin debutt sang i 2012, forteller Lawrence.

Gjemte seg bort

Sundby har god kontakt med de fleste hun tilbrakte tid med i Mexico under innspillingen av Paradise Hotel.

- Jeg har et godt forhold til alle sammen. Det er noen som ikke snakker sammen, men jeg er venn med alle, sier hun.

Tiden etter Paradise beskriver Sundby som slitsom.

- Jeg gjemte meg litt bort den første tiden etterpå. Jeg var ikke så mye på sosiale medier og slikt, men nå er jeg tilbake. Nå har jeg begynt å svare på henvendelser igjen, sier Sundby.

Nettopp sosiale medier er et tema i musikkvideoen også.

- Det handler om unge mennesker og det presset de utsettes for. I videoen er det ei frustrert jente som sitter på rommet sitt og lurer på hvordan hun best skal takle sosiale medier. Det er en pop-låt med innslag av både hip-hop og elektronika. Vi er veldig fornøyde med resultatet, sier hun.

Sundby har også vært med i flere tv-program tidligere og avslørte overfor Se og Hør at hun kunne tenke seg å være med i Idol.

Har du tilgang til Spotify kan du høre sangen her:

Artikkeltags