Gå til sidens hovedinnhold

Rykende fersk eavis for alle abonnenter på påskeaften

Artikkelen er over 4 år gammel

I år får du nyheter fra hele landet også på påskeaften.

(Tønsbergs Blad)

– For å glede Amedia-abonnenter landet over, så vil vi i Rix gi ut en utgave påskeaften, som er ute allerede fredag kveld, sier Christer Spaberg i Rix-redaksjonen.

Riksavisen Rix gis ut av Amedia. Den kommer ut som elektronisk avis alle hverdager, seks dager i uken, og kan leses av alle som abonnerer på en av Amedias lokalaviser. Rix inneholder utvalgte saker fra disse 64 lokalavisene, samt aktuelt stoff fra nyhetsbyråene NTB og ANB og fra nettavisen forskning.no.

LES OGSÅ: Trodde du ikke det var mulig å ta en skitur på Vindfjell i påsken? Jo visst er det så.

Beste saker

I år kommer Rix ut også på påskeaften, til glede for dem som ønsker å holde seg oppdatert i den stille uken. Du finner Rix når du har bladd deg igjennom dagens e-utgave av din lokalavis.

– Vi mener vi lager et godt produkt til våre lesere. Vi plukker ut de beste sakene fra Amedias 64 lokalaviser og har også mye annet aktuelt stoff, sier Spaberg.

LES OGSÅ: Her kan du plaske i påsken

Mye å lese

Rix kommer ikke ut skjærtorsdag eller langfredag, men utgaven påskeaften vil være kjærkomment lesestoff for lesere etter nyhetstørken.

Rix har nyheter fra hele landet, økonomisider, bildereportasjer fra inn- og utland, sportssider og kulturstoff, for å nevne noe.

LES OGSÅ: Påskestemningen må du lage selv – du får liten hjelp av sola!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.