Mann død etter knivstikking i Sandefjord

En av mennene som ble knivstukket i Sandefjord søndag ettermiddag, døde av skadene. Flere menn er pågrepet.

DEL

– Politiet har fått melding om at den ene av de to som ble skadet i knivstikkingen er død. Mannens pårørende er varslet, forteller politiets operasjonssentral i Sør-Øst klokka 21.40 søndag kveld.

Politiet i Vestfold vil etterforske saken utover kvelden og natten, for å bringe klarhet i hva som skjedde da mannen ble knivstukket i en leilighet på Mosserød tidligere søndag.

Alle nødetatene rykket ut litt over klokka 18, og det hele var uoversiktlig da politiet kom til stedet noen minutter senere.

Hendelsen skal ha skjedd inne i en leilighet, og politiet fikk kontroll på situasjonen i leiligheten, men mange av de involverte hadde forsvunnet fra området.

En person ble i første omgang fraktet til sykehus for behandling. Noen minutter senere meldte politiet at ytterligere en person er fraktet til sykehus. Senere døde en av de to mennene.

– Ambulanse har kjørt ytterligere en mann til sykehus for behandling. Han ble påtruffet ute, et stykke fra stedet, opplyser politiet.

Skadeomfanget til de to personene er foreløpig ikke kjent, og det er så langt pågrepet fire personer i saken.

Tre menn ble først pågrepet etter hendelsen, men senere ble ytterligere enn mann brakt inn. Alle de fire skal ha vært på stedet.

– Politiet har innbrakt en mann til. Han ble påtruffet ute, et stykke fra stedet. Mannen vil bli avhørt så fort det lar seg gjøre, meler operasjonssentralen.

Og som om ikke det var nok, klokka 19.20 melder politiet at nok en mann er funnet og innbrakt. Han skal også ha vært på stedet.

Totalt ble altså fem menn pågrepet i forbindelse med saken.

Artikkeltags