Sjåføren meldte seg til politiet – siktet for uaktsomt drap

Artikkelen er over 1 år gammel

Mannen som har vært etterlyst av politiet etter at en kvinne ble påkjørt og drept på en gang- og sykkelvei på Lahelleveien i Sandefjord fredag kveld, har lørdag ettermiddag meldt seg for politiet.

DEL

Det melder politiet i Sør-Øst i en pressemelding.

Kvinnen i 50-årene som ble påkjørt, døde senere av skadene hun fikk etter påkjørselen fredag kveld. Hennes ektemann i 50-årene fikk lettere skadet.

– Mannen tok selv kontakt med politiet i Sandefjord ca. klokken 16.30. Mannen i 30-årene er nå siktet for uaktsomt drap. opplyser jourhavende jurist i politiet, Renate Tveite.

Politiet vil ta stilling til eventuell varetektsfengsling etter avhør og vil ikke kommentere saken ytterligere, før etter at mistenkte er avhørt i saken.

– Han er pågrepet og blir nå kjørt til sentralarresten i Tønsberg. Planen videre er å ta innledende avhør i løpet av kvelden eller tidlig søndag morgen, opplyser Tveite.

Vitner og naboer har fortalt om kjøring i høy fart da ulykken skjedde på Østerøya fredag kveld. En grå Audi stakk av fra stedet. Bilen ble senere funnet ved Hasle-senteret i Sandefjord.

Artikkeltags