Se hva Heidi fant i den bakte poteten

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Heidi Iversen fra Larvik fikk litt av et sjokk torsdag kveld. Den bakte poteten, kjøpt i Rema 1000 butikk i Larvik, var nesten ferdig spist da hun oppdaget noe i bunnen på den. Vet du hva dette er? Fortell her.

- Jeg var nesten ferdig med poteten, og hadde munnen full av mat. Den maten spyttet jeg imidlertid fort ut da jeg så hva som lå i bunnen av poteten, forteller Heidi Iversen til ØP Nett.

Innenfor skallet på poteten dukket nemlig opp det Heidi Iversen beskriver som noen ekle små kryp. Brusorte med lange bein, og de største på størrelse med et kronestykke.

- De små dyrene var døde, men langt fra appetittlige å ha i maten. Ekkelt å vite at de var der da jeg spiste poteten, forteller hun.

Potetene var kjøpt i en Rema 1000 butikk i Larvik tidligere samme dag, og det var bakepoteter pakket inn i folie. Siden hun skulle bake potetene i mikrobølgeovnen, tok hun av folien før hun satte potetene inn.

- Derfor må jo dyrene ha vært innenfor skallet på potetene mens jeg spiste dem, sier hun.

Hva slags dyr det er snakk om har ikke Heidi Iversen funnet ut. Hun leverte fredag inn både potetene og dyrene til Rema 1000 butikken der potetene var kjøpt, og de skal nå ha kontaktet leverandøren av potetene for å få dem undersøkt.

- Uansett en ekkel opplevelse, og det tok en god stund før matlysten kom tilbake, sier Heidi Iversen.

(Dyrene på bildet er hentet fra to bakte poteter.)

Vet du hva slags dyr dette er? Fortell gjerne her.

Artikkeltags