Slik fant Kim Gøran bilen da han skulle på jobb tirsdag morgen

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

- Dette er veldig surt. Selv om det ikke koster meg noe, blir det masse ekstra arbeid. Utrolig at noen kan gjøre noe slikt, sier Kim Gøran Hvarnes til ØP Nett.

Skjedd i løpet av natten

Hvarnes parkerte bilen, en Ford Fokus stasjonsvogn, utenfor huset han bor i i Frostvedtveien på Nanset i Larvik i 21.30-tiden mandag kveld.

Da han kom ut for å kjøre til jobben tidlig tirsdag morgen oppdaget han at noen hadde sprayet maling over hele panseret og den ene siden av bilen.

- Dette er ikke noe tilfeldig hærverk fra forbipasserende. Her har noen gjort seg flid med å tagge ned bilen. Det er grundig gjort, og det spørs hvor lett det er å få av igjen. Det er kaldt og fuktig ute nå, og kanskje gjør det at malingen går å få av. Jeg får ta den til verksted nå så får vi se, sier Hvarnes til avisa.

Firmabil

Bilen Hvarnes bruker er firmabil fra selskapet han er ansatt i. Tirsdag kommer imidlertid både han selv og bilen for sent på jobb.

- Heldigvis er dette første gang jeg har blitt utsatt for noe sånt. Bilen står parkert ved trafikkert veikryss, så det er litt rart at noen tør gjøre hærverk her. Hvem det kan ha vært har jeg ingen anelse om. Nå er i alle fall saken politianmeldt, og en patrulje har vært her og sikret spor. Så får vi se hva som skjer videre, sier Kim Gøran Hvarnes.

Krimsjef hos politiet i Larvik, Knut Vidar Vittersø bekrefter at politiet har vært på stedet og sikret spor og tatt bilder, men at ingen så langt er mistenkte i saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.