Storinnbrudd på Omlidstranda Camping

Artikkelen er over 11 år gammel

Natt til i går ble det begått innbrudd i over 40 campingvogner på Omlidstranda camping.

DEL

Jan Karlsen håper nettstedet hans kan hjelpe vogneierne å få tilbake noen av gjenstandene.

Politiet fikk melding om innbruddene i går ettermiddag. Det var en av campingvogneiere selv som kontaktet politiet. Politiet har undersøkt stedet, men har foreløpig ingen spor.

– Det dreier seg om betydelige innbrudd. Foreløpig er det uklart hva som er borte fra de ulike vognene og vi har ingen spor, sier operasjonsleder Erik Vendelborg.

Daglig leder av firmaet Norsk Ettersøkning AS i Larvik, Jan Karlsen, anbefaler eierne som har fått ting frastjålet å legge det inn på nettsiden www.ettersokt.no.

Nettsiden er et internettregister over stjålne objekter som hjelper firmaer og privatpersoner til å finne igjen ting som tyven har tatt med seg. I tilegg til blant annet over 500 biler og rundt 150 båter er en rekke gjenstander registrert.

Karlsen har drevet nettstedet siden januar 2005 og melder om stadig økende interesse.

– Noe av hensikten er å få ned vinningskriminaliteten. Det er allerede oppklart en del saker gjennom dette nettstedet og jeg har et godt samarbeid med politiet. Man trenger ikke legge ut navn eller adresse, bare melde om hva som er stjålet. Og det er helt gratis, understreker Karlsen.

Artikkeltags