For tredje gang i løpet av ett år er deler av Lovisenlund stadion igjen tagget ned. Stadiongjerdet har for eksempel blitt tilgriset med tagging på tre forskjellige steder.

- Her er det brukt mørke farger, og det trengs hvert fall to strøk maling for å dekke over dette, sukker Knut Duvholt og peker bort på taggingen. Det er brukt mørk lilla og sorte farger.

- Også er det jo en innmari tjukk strek, tilføyer Else Marie Smith, daglig leder i Larvik Turn.

Duvholt, som er nestleder i Larvik Turn, mener taggingen må ha skjedd i løpet av søndag, eller natt til søndag.

- På lørdag var det ingenting her, fastslår han.

Stadiongjerdet har nylig blitt malt nå på sensommeren. Irritasjonen over at det hvite gjerdet ikke kan få stå i fred er stor.

- Før har det ikke vært så mye som nå, dette var veldig grovt. Vi vet at det foregår tagging her hele tida, men vi vet ikke hva vi skal gjøre for å bli kvitt det, sukker Duvholt.

I tillegg til taggingen på stadiongjerdet, er det også gjennomført tagging av en litt mindre grad på kraftstasjonen og ved inngangen til stadion.

- Det er mer enkle streker som ser ut som et symbol, forklarer Duvholt.

Det er den positive dugnadsånden på Lovisenlund som har ført til at stadiongjerdet ble malt hvitt på sensommeren. Nå håper Duvholt at de ansvarlige taggerne kan ta på seg arbeidet med å male over «kunstverkene» sine.

- Vi er en fattig idrettsforening som blir belastet på grunn av dette. Vi holder på her for ungenes skyld, sier Duvholt.

Erfaringsmessig vet ledelsen at det ikke hjelper å la taggingen bli værende.

- Det fører bare til enda mer tagging. Vi kan ikke la det stå!

Dermed må det flere 10-liters spann med hvitmaling til for å fjerne taggingen. Det fører til at penger, som skulle vært brukt på aktiviteter, brukes på maling.

Ledelsen på Lovisenlund har nå anmeldt forholdet, og håper politiet kan finne en løsning på det stadig tilbakevendende problemet.