Tips i Mørk-drapet

Drapet på Kristin Juel Johannessen har også tidligere blitt tatt opp på TV, da i TVNorges serie «Fornemmelse for mord». Her fra innspillingen av programmet

Drapet på Kristin Juel Johannessen har også tidligere blitt tatt opp på TV, da i TVNorges serie «Fornemmelse for mord». Her fra innspillingen av programmet Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Politiet skal ifølge Sandefjords Blad ha fått et nytt tips om en navngitt person etter drapet på Kristin Juel Johannesen (12) på Mørk.

DEL

Etter at TV-programmet «Etterlyst» mandag kveld tok opp den over åtte år gamle saken, kom det inn et nytt og interessant tips i saken, skriver avisen.

I forbindelse med drapet ble det observert en gul eller rød moped i området. Ifølge det nye tipset kan det knyttes en moped også til den navngitte personen.

Den tidligere politimannen Finn Abrahamsen som medvirker i programmet rettet kritikk mot at etterforskningen ikke var overlatt til et annet politidistrikt. Abrahamsen begrunnet kritikken med at Vestfold politidistrikt siktet to menn for drapet. Den ene ble dømt til 12 års fengsel, men løslatt før ankesaken kom opp, skriver Sandefjords Blad.

Drapsgåten på Mørk har også tidligere vært tatt opp i TV-program, da i TVNorges serie «Fornemmelse for mord».

Artikkeltags