Finner du ikke drømmemannen, eller drømmekvinnen, før jul, kan du i hvert fall sikre deg en versjon i plast mens du venter.

Over halvparten av alle nordmenn eier et sexleketøy, viser en undersøkelse fra RFSU. Nå kan de lekne i Larvik kjøpe seg det de trenger på hjemmebane. I går åpnet nemlig Larviks første erotiske butikk i Prinsegata og innehaver Tone Odden tror Larvik-folk er mer enn klar for litt ekstra kos.

- Det er jo viktig med en slik forretning her. Hvorfor skal ikke Larviks befolkning også ha det? De er jo like lekne de, fastslår Odden, som bestemte seg for å åpne forretningen «Dildodama» for bare en måned siden.

Etter det har det gått slag i slag og i går rullet hun ut den røde løperen på utsiden.

På innsiden finnes det et bredt utvalg for de som trenger singelkos eller lek for par. Sexy undertøy og strømper, strømpebukser med åpning her og der, dildoer, vibratorer, pornofilmer, uniformer i latex, glidemidler, massasjeoljer, håndjern og annet bondage.

- Utvalget er stort. Det skal ikke være glissent i hyllene her, lover Odden.

Frekkisene med julevri er det imidlertid lite av, så nissejentene med lite påkledning får la vente på seg.

- Dessverre startet jeg opp først i desember, så mye juleting var utsolgt fra leverandøren, forteller hun.

I hyllene er det likevel mye å velge mellom.

Odden håper de interessert lar seg lokke til butikken og at ingen føler altfor stor bluferdighet knyttet til varesortimentet.

- I 2009 skal det være greit å komme inn her, mener hun, og lover voksen betjening, taushetsplikt og diskré handleposer.

Til tross for det bokstavelige navnet, er det ikke bare kvinner som tilbys hjelpemidler i den nye forretningen.

- Dildodama er ikke bare for damer. Her er det også en del ting for menn, både de som er single og de som vil kose med kjæresten, forteller hun og viser til oppblåsbare dukker, pumper og annet utstyr for menn.

Selv om Larvik ligger langt oppe på lista for netthandel av sexleketøy på for eksempel nettbutikken kondomeriet.no, tror hun det er liv laga for en butikk.

- Det er ikke alltid like lett å kjøpe på nett. En får ikke sett produktene, mener Odden, som lot seg friste til å starte opp butikken etter å ha drevet med homeparties en periode.

Dildodama i Larvik er den tredje etableringen i kjeden som er representert fra før på Gol og i Askim.

- Alle er jo opptatt av sex, mener Odden, som håper og tror noen vil få en positiv overraskelse til jul.