To missefinalister fra Larvik

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Både Thea og Thamirys er valgt ut blant de 15 finaleklare jentene til Miss Universe Norge.

Thea Bull (18) og Thamirys Christina Dias (23) hadde begge et håp om å bli tatt ut til finalen i Miss Universe Norge.

Rundt 170 håpefulle jenter kjempet om de få finaleplassene, og nå er finalistene offentliggjort på Miss Universe Norge sine nettsider.

Begge larviksjentene kom seg gjennom det første nåløyet. Nå fortsetter veien videre for å kjempe om å bli Norges neste Miss Universe.

Se videointervju med begge jentene!

Finalen er i Kragerø den 28. juni hvor en av finalistene blir valgt ut for å representere Norge i den internasjonale skjønnhetskonkurransen.

Jobbet på heltid med dette

Thamirys Christina, som er oppvokst på Tagtvedt i Larvik, fortalte til ØP at hun har jobbet heltid med sin deltagelse i Miss Universe.

LES OGSÅ: Thamirys jobber på heltid for å bli Miss Universe

– Dagene går med til mye trening, forberedelser til selve konkurransen, kontakt med media, og oppdateringer av min personlige blogg. Nå om dagen bruker jeg mye tid på å forsøke å skaffe meg personlige sponsorer. Jeg håper å finne noen butikker i Larvik som kan sponse meg, mot at jeg stiller opp og reklamerer for dem, sa Thamirys til ØP i mars.

Alle jentene som deltar i Miss Universe Norge måtte først gjennom et obligatorisk kurs. Der fikk deltagerne en innføring i håndtering av media, trening i show walk, foto-posering til reklameoppdrag og representasjon, og de ble skolerte i å skulle «selge» seg selv. Blant annet gjennom blogging og bruk av sosiale medier.

Finaleuttaket er basert på hva jentene har samlet av poeng gjennom kursing, trening og en rekke andre forberedelser. Hele 70 prosent av innsatsen i konkurransen skjer før finaleuttaket.

Satser på modellyrket

Sist gang ei jente fra Larvik representerte Norge i den internasjonale Miss Universe konkurransen, var 2010 i Las Vegas i USA, da Melinda Elvenes kvalifiserte seg gjennom å vinne Frøken Norge.

- Uansett utfall, ønsker jeg å satse hardt for å kunne jobbe som modell i fremtiden. Skulle jeg ikke lykkes med det, får jeg vel heller dra tilbake på skolebenken. Der kunne jeg i tilfelle godt tenke meg en utdannelse innen design, makeup eller mote. Det er nemlig i den verdenen jeg vil være i fremtiden, fortalte Thamirys.

Thea, som bor i Larvik, har allerede en del erfaring fra modellyrket.

LES OGSÅ: Vil bli Norges neste Mona Grudt

– Jeg har jobbet en del som modell, faktisk helt siden jeg var tidlig i tenårene. Drømt om å jobbe i bransjen har jeg gjort fra jeg var 11, sa ungjenta, som gjerne ønsker å bli neste Mona Grudt.

Da vil hun jobbe for dyrevelferd og barns rettigheter.

Artikkeltags