– Hvordan er dette mulig?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det undret vitner til denne noe spesielle utforkjøringen i Rygge søndag ettermiddag.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Jeg kan nesten ikke forstå hvordan det kan ha skjedd. Hvordan er det mulig å havne så langt på skrå inn i den hekken? Og hvor har bilen kommet fra? Det undret Moss Avis-leseren som søndag ettermiddag ved 17.40-tiden sendte inn dette bildet fra fylkesvei 118 i Oven-rundkjøringen rett etter Idun i Rygge.

LES OGSÅ: Bil krasjet i sykkelstativ, flere kostbare sykler ødelagt

Tipseren sier hun passerte uhellet samtidig med ambulansepersonellet og at det så ut til at det ikke var noen som hadde kommet fysisk til skade i den noe spesielle utforkjøringen.

Østfoldpolitiets operasjonsleder Paul Horne sier til Moss Avis at de ikke selv rykket ut på uhellet, men at de er kjent med at det skal ha vært en utforkjøring. 

– Dette handler trolig om en kjøreopplæringssituasjon som har gått feil, sier Horne. Han understreker at det ikke er noen som skal ha kommet til skade i utforkjøringen og at dette ikke er noen politisak.

LES OGSÅ:

To personer skal ha vært i bilen da den noe spesielle utforkjøringen skjedde. Og det skal altså trolig dreie seg om en kjøreopplæring som ikke gikk helt som det skulle.

Artikkeltags