Gå til sidens hovedinnhold

Mille-Marie Treschow er død

Artikkelen er over 3 år gammel

Det bekrefter familien i en pressemelding.

– Det er med stor sorg vi må meddele at vår mor Mille-Marie Treschow døde lørdag 29. september, 64 år gammel etter sykdom, sier eier og styreleder i Treschow-Fritzøe, Michael Stang Treschow.

64-åringen har vært åpen om sin kreftsykdom, og kunne i 2014 fortelle at hun var symptomfri for kreft:

– Jeg er kreftfri. Jeg har vært operert for hudkreft to ganger, og det kan jo være alvorlig. Man får jo sine tanker, sa hun til Mette Stensholt Schau under et intervju i serien «Tett på» som ble gjort i Larvik for fire år siden. Intervjuet skjedde i forkant av Dag Erik Pedersens arrangement Granfondo Don Pedro.

Mille-Marie Treschow var en høyt respektert og anerkjent brukseier og forretningskvinne. 

Hun ble født 3. april 1954 i Larvik i Vestfold, og var datter av brukseier Gerhard Aage Treschow og Nanna Treschow.

I 1986 overtok Mille-Marie Treschow driften av Treschow-Fritzøe konsernet, og hun brukte store deler av sitt liv til å bygge opp og modernisere konsernet som i dag har aktiviteter innen skog, eiendom, steinindustri og byggevarehandel. Mille-Marie var den sjette generasjonen som overtok familiebedriften.

– Mamma hadde et stort hjerte for Treschow-Fritzøe og alle som jobber her. Hun har hatt stor betydning for utviklingen av selskapet fra et tradisjonelt skogsdriftselskap til et moderne industrikonsern. Selv om hun var ute av den daglige drift var hun sterkt engasjert i selskapet. Det var dette hun levde og åndet for, sier Michael Stang Treschow som ber om at familien får fred i en krevende tid.

I 2004 giftet Mille-Marie seg med Stein Erik Hagen, et ekteskap som varte i åtte år, før de tok ut separasjon. Dette var Treschows tredje ekteskap.

Det er bare åtte måneder siden Mille-Maries mor Nanna Treschow sovnet inn på Sjømannshjemmet i Stavern, 91 år gammel.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.