Stein Erik Hagen: – Mille-Maries død tidligere i høst preger meg sterkt. Det har gitt meg et annet perspektiv på livet

Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen var pådrivere for blant annet Bølgen og Stein Erik Hagen bygget Farris Bad. Nå forteller han om sjokket da hans eks-kone gikk bort tidligere i år.
(Arkivfoto: Erik Berge)

Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen var pådrivere for blant annet Bølgen og Stein Erik Hagen bygget Farris Bad. Nå forteller han om sjokket da hans eks-kone gikk bort tidligere i år. (Arkivfoto: Erik Berge)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stein Erik Hagen forteller at dødsfallet til eks-konen preger ham sterkt.

DEL

Forretningskvinnen og skogeieren Mille-Marie Treschow ble kun 64 år.

Milliardær Stein Erik Hagen forteller om sin avdøde ekskones plutselige død i Dagbladet Magasinet lørdag.

29. september mottok han den triste beskjeden.

– Det var et sjokk. Helt absurd. Å dø på den måten ... En skulle ikke tro det var mulig i dag. Ulykker kan jo skje, men dette? Høy feber, som viste seg å være forårsaket av lungebetennelse som igjen førte til blodforgiftning? Og så dø av det, kort tid etter?

– Mille-Maries død preger meg sterkt

Mille-Marie Treschow var en av Norges rikeste kvinner og en høyt respektert og anerkjent brukseier og forretningskvinne.

De to var gift i åtte år frem til 2012. Siden har Hagen vært åpen om at han tiltrekkes mest av menn.

– Livet er skjørt. Og Mille-Maries død tidligere i høst preger meg sterkt. Det har gitt meg et annet perspektiv på livet: Slutte å tenke på hva man skal gjøre en gang i fremtiden, og i stedet gjøre det i dag, sier Hagen.

Hagen beholdt det gode vennskapet til sin ekskone og hadde en lunsjavtale med henne som aldri ble noe av.

– Stort hjerte

Mille-Marie Treschow overtok driften av det tradisjonsrike Treschow-Fritzøe konsernet i 1986.

Hun brukte store deler av sitt liv til å bygge opp og modernisere konsernet som i dag har aktiviteter innen skog, eiendom, steinindustri og byggevarehandel.

– Mor hadde et stort hjerte for Treschow-Fritzøe og alle som jobber her. Hun har hatt stor betydning for utviklingen av selskapet fra et tradisjonelt skogsdriftselskap til et moderne industrikonsern, sa hennes sønn Michael Stang Treschow i minneordet.

LES OGSÅ:

Artikkeltags