Bjørg Eva Jensen ute av «Mesternes Mester»

UTE AV «MESTERENS MESTER»: I fredagens episode måtte Larvikskvinnen, Bjørg Eva Jensen, forlate «Mesterens Mester».

UTE AV «MESTERENS MESTER»: I fredagens episode måtte Larvikskvinnen, Bjørg Eva Jensen, forlate «Mesterens Mester». Foto:

Første deltaker ut av årets sesong av «Mesternes Mester» ble skøyteløper og syklist Bjørg Eva Jensen fra Larvik.

DEL

Tidligere skøyteløper og syklist Bjørg Eva Jensen fra Larvik måtte dessverre, som første deltaker, forlate «Mesternes Mester» i andre episode av årets sesong.

Jensen ble valgt ut som utfordrer i nattesten av Rolf Falk-Larssen i fredagens episode. Her valgte hun å konkurrere i armbrøst hvor hun dessverre tapte og måtte forlate konkurransen.

Les også: Hovedstyret skal avgjøre Fram-fotballens framtid: – Klubben må ta en beslutning

Spent før innspillingen

Etter konkurranse i statisk styrke i fredagens episode lå hun på sisteplass før siste konkurranse, men gjorde et inspirerende comeback i 90-graderen, hvor hun holdt ut i over 30 minutter. Tidligere skøyteløper Rolf Falk-Larssen kom nederst på tabellen og måtte i nattest. Her valgte han Jensen som sin utfordrer. Falk-Larssen vant nattesten og Jensen måtte takke for seg i årets sesong av «Mesterens Mester».

Dette er den niende sesongen av programmet. Årets sesong spilles inn i Faro i Portugal. Før innspillingen i fjor sommer fortalte Jensen til Østlands-Posten at hun har blitt spurt om å delta i programmet de siste sju-åtte sesongene. Denne sesongen ble timingen endelig riktig og Jensen kunne takke ja. Hun både gledet og gruet seg før innspillingen, men var innforstått med at det kom til å bli utfordrende.

Jensen vant sitt første norgesmesterskap på skøyter da hun var 14 år. I 1980 tok hun OL-gull da hun vant 3000 meter og hun ble med det Norges eneste olympiske mester under lekene. Uken etter ble 20-åringen juniorverdensmester. Fremdeles er hun den mestvinnende i junior-VM, uansett kjønn. Hun har satt flere verdensrekorder og har en rekke medaljer fra både NM, EM og VM som senior. På sykkel har hun åtte NM-titler, fordelt på lagtempo, gateritt, tempo og bane.


Disse kjemper fortsatt om seier i årets sesong:

Kurt Asle Arvesen (42), sykling

Isabel Blanco (38), håndball

Rolf Falk-Larssen (57), skøyter

Solveig Gulbrandsen (36), fotball

Gro Hammerseng-Edin (37), håndball

Lena Boysen Hillestad (48), hundekjøring

Steffen Iversen (40), fotball

Espen Jansen (49), turn

Andreas Ygre Wiig (36), snøbrett

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags