Bjørg Eva Jensen ute av «Mesternes Mester»

UTE AV «MESTERENS MESTER»: I fredagens episode måtte Larvikskvinnen, Bjørg Eva Jensen, forlate «Mesterens Mester».

UTE AV «MESTERENS MESTER»: I fredagens episode måtte Larvikskvinnen, Bjørg Eva Jensen, forlate «Mesterens Mester». Foto:

Første deltaker ut av årets sesong av «Mesternes Mester» ble skøyteløper og syklist Bjørg Eva Jensen fra Larvik.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tidligere skøyteløper og syklist Bjørg Eva Jensen fra Larvik måtte dessverre, som første deltaker, forlate «Mesternes Mester» i andre episode av årets sesong.

Jensen ble valgt ut som utfordrer i nattesten av Rolf Falk-Larssen i fredagens episode. Her valgte hun å konkurrere i armbrøst hvor hun dessverre tapte og måtte forlate konkurransen.

Les også: Hovedstyret skal avgjøre Fram-fotballens framtid: – Klubben må ta en beslutning

Spent før innspillingen

Etter konkurranse i statisk styrke i fredagens episode lå hun på sisteplass før siste konkurranse, men gjorde et inspirerende comeback i 90-graderen, hvor hun holdt ut i over 30 minutter. Tidligere skøyteløper Rolf Falk-Larssen kom nederst på tabellen og måtte i nattest. Her valgte han Jensen som sin utfordrer. Falk-Larssen vant nattesten og Jensen måtte takke for seg i årets sesong av «Mesterens Mester».

Dette er den niende sesongen av programmet. Årets sesong spilles inn i Faro i Portugal. Før innspillingen i fjor sommer fortalte Jensen til Østlands-Posten at hun har blitt spurt om å delta i programmet de siste sju-åtte sesongene. Denne sesongen ble timingen endelig riktig og Jensen kunne takke ja. Hun både gledet og gruet seg før innspillingen, men var innforstått med at det kom til å bli utfordrende.

Jensen vant sitt første norgesmesterskap på skøyter da hun var 14 år. I 1980 tok hun OL-gull da hun vant 3000 meter og hun ble med det Norges eneste olympiske mester under lekene. Uken etter ble 20-åringen juniorverdensmester. Fremdeles er hun den mestvinnende i junior-VM, uansett kjønn. Hun har satt flere verdensrekorder og har en rekke medaljer fra både NM, EM og VM som senior. På sykkel har hun åtte NM-titler, fordelt på lagtempo, gateritt, tempo og bane.


Disse kjemper fortsatt om seier i årets sesong:

Kurt Asle Arvesen (42), sykling

Isabel Blanco (38), håndball

Rolf Falk-Larssen (57), skøyter

Solveig Gulbrandsen (36), fotball

Gro Hammerseng-Edin (37), håndball

Lena Boysen Hillestad (48), hundekjøring

Steffen Iversen (40), fotball

Espen Jansen (49), turn

Andreas Ygre Wiig (36), snøbrett

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags