Vil demonstrere mot Mohammad

Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

Mandag arrangerer muslimske innvandrere i Larvik en demonstrasjon for å ta avstand mot uttalelsene til Mohyeldeen Mohammad. – Han representerer ikke oss, heter det i en uttalelse.

I en pressemelding oppfordrer initiativtakerne muslimske innvandrere som bor i Larvik til å møte på torget i Larvik for demonstrere mot uttalelsene Mohyeldeen Mohammad, som også bor i Larvik, har kommet med de siste dagene.

- Vi ønsker å vise at uttalelsene til Mohyeldeen Mohammad ikke er representative for flertallet av muslimer i Larvik og Norge. Hans ytringer om å true landet med terrorisme, innføre islamske lover i Norge, og å steine homofile til døde, er uakseptable og vi mener det er viktig å få fram at han står ganske alene om disse standpunktene, sier Malika Hamarash og Ahmad Siddiq Umar som er initiativtaker til markeringen. De er begge muslimer fra Larvik.

De to sier muslimer i Norge er en like sammensatt gruppe som alle andre grupper.

- Vi er redde for at den massive mediedekningen av Mohammad fører til et stigmatisert og endimensjonalt bilde av oss. Vi er like redde for hans uttalelser som alle andre, sier de to.

Artikkeltags