Det er med stor ærbødighet at Jørgen Lofstad er utnevnt til æresmedlem av styret i Hvarnes Idrettslag. Dette er en velfortjent tittel til en mann som i rundt 50 år har bidratt stort både i idrettslaget og i bygda. Jørgen er en sterk pådriver i trim/friidrettsgruppa og har sittet som leder i gruppa i en årrekke. Hver uke leder han friidrettstilbudet i Hvarnes til barn i alle aldre; innendørs «lek og aktivitet» i vinterhalvåret og utendørs friidrett i sommerhalvåret. Personlig har han faktisk tatt idrettsmerket hele 33 ganger!!

Som ung var Jørgen ivrig både i friidrett og fotball. Han har spilt fotball for idrettslaget i 20 år og utmerket seg tidlig som en som virkelig bryr seg om andre. Jørgen har bidratt stort til barns idrettsglede på et breddenivå. Utøvere heies frem for egne prestasjoner, men hovedfokuset er gleden over å delta og å være en del av et fellesskap. Det er mange barn i Hvarnes som har fått kjenne på hva ekte idrettsglede er, takket være Jørgen!

Vi i styret vil takke Jørgen for alt han gjør for bygda og idrettslaget! For at han åpenhjertig tar imot nye og at han viser oss hvor viktig dette er for bygdas samhold. Med sitt brennende engasjement og inkluderende holdning bidrar han til at vi i Hvarnes har en fantastisk bygd å vokse opp i. Vi setter utrolig stor pris på alt han gjør for idrettslaget og håper han vil å være med i mange år til!!!