Obs! Nå er Storgata stengt mot Farriseidet - omkjøring via Farriseidet

STENGT: Bilister som skal fra Larvik og opp på E18 må kjøre via Langestrand eller Bommestad.

STENGT: Bilister som skal fra Larvik og opp på E18 må kjøre via Langestrand eller Bommestad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fra tirsdag morgen klokken fem er fylkesvei 303 stengt inn mot Farriseidet. Entreprenør Marthinsen & Duvholt skal støpe halvparten av den nye brua, som går over fylkesveien, og veien vil være stengt for trafikk fram til torsdag.

DEL

Det er skiltet omkjøring via Langestrand, Eidgata/Øvre Damsbakken, og fylkesvei 302, Brunlanesveien.

Av- og påkjøringen til E18 Farriseidet er ikke berørt av stengingen, men Statens vegvesen anbefaler å bruke av- og påkjøringen ved Bommestad.

– Tungtrafikk kan ikke benytte omkjøringen via Langestrand. For disse blir det skiltet atkomst fra Larvik til E18/Bommestad via Torstrand, Strandgata/Kanalgata/Elveveien, heter det i en pressemelding fra Statens vegvesen.

Entreprenøren Marthinsen & Duvholt regner med at veien kan åpnes for trafikk senest torsdag morgen. Omkjøringen blir godt skiltet og av hensyn til trafikksikkerhet blir det parkering forbudt i Eidgata.

Det er østre halvdel av den nye Hammerdalen bru som skal støpes nå. Brua blir cirka 1,5 meter tykk og støpen på cirka 2000 kubikkmeter betong vil pågå kontinuerlig i rundt 35 timer, både dag og natt. Det er ikke spesielt støyende arbeid, men noe lyd fra vibratorer som fordeler betongen må påregnes, het det i meldingen.

Andre halvdel av Hammerdalen bru skal etter planen støpes i juni, i Pinsehelgen. Brua krysser over jernbanen, så da blir det stans i togtrafikken, mens veitrafikken kan gå som normalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.