Gårdsbutikk med særpreg

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Mona Bjørvik Tveter åpnet nylig dørene til Vikerøya Skattekammer - en idyllisk gårdsbutikk med et variert utvalg av ulike interiør- og gaveartikler.

DEL

- Jeg har alltid hatt en stor interesse for interiør, og har alltid drømt om å starte for meg selv. De siste tre årene har jeg brukt til å planlegge og til å hente inspirasjon til min egen butikk. Det har vært viktig for meg å bruke god tid, og jeg føler at de årene jeg har brukt på forberedelser har kommet godt med. Vikerøya Skattekammer er et resultat av mye jobbing og planlegging, og det er moro at jeg endelig har fått realisert drømmen min, sier Bjørvik Tveter og smiler.

Den blide innehaveren forklarer at hun har lagt fokus på at gårdsbutikken skal gi kundene en positiv og unik opplevelse.

- Vikerøya Skattekammer har et særpreg over seg, blant annet i forhold til den idylliske beliggenheten på Vikerøya. Gårdsbutikken gir folk en spesiell handleopplevelse i en hyggelig atmosfære. I tillegg er Vikerøya et veldig barnevennlig sted, og jeg har tilrettelagt utearealene utenfor butikken for barn, opplyser Bjørvik Tveter.

Vikerøya Skattekammer er en gårdsbutikk som byr på et stort og variert utvalg i ulike interiør- og gaveartikler.

- Jeg selger ulike interiørprodukter fra kjente leverandører, blant annet lys, lamper, blomsterpotter og små møbler. I tillegg har jeg også et utvalg av ulike artikler til barn, samt noen produkter til hunder - deriblant hjemmestrikkede hundeklesplagg. Så det burde være noe for enhver smak, sier Bjørvik Tveter smilende.

Vikerøya Skattekammer holder dørene åpne hver onsdag og søndag, og Bjørvik Tveter legger til at hun gjerne åpner dørene også utenom åpningstidene.

- Folk som vil komme utenom åpningstidene er hjertelig velkomne. Jeg bor på stedet, så jeg kan jo dra ut åpningstidene etter behov og ønsker fra kunder, sier hun.

Foruten å drive gårdsbutikk er Bjørvik Tveter en aktiv dame. Hun jobber både i Posten og på Spenst, er mamma og er aktiv innen hundeutstillinger.

- Jeg liker å spille på flere arenaer - det gir meg energi til å drive videre. Siden jeg er veldig aktiv prøver jeg å skape en balanse mellom jobb, fritid og familie. Gårdsbutikken gir meg mulighet til å drive med min store interesse for interiør, og det synes jeg er moro. Det blir spennende å se hvordan Vikerøya Skattekammer utvikler seg videre. Foreløpig har jeg kun fått positive tilbakemeldinger fra kunder, og det synes jeg er veldig hyggelig, avslutter Bjørvik Tveter med et smil.

Artikkeltags