Gå til sidens hovedinnhold

Om bystien

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Først vil jeg takke Ragnar Semb Dundas for positiv omtale av Bystien. Det er løypekomiteen i LOT som har ansvaret for Bystien og de fleste andre blåmerka stiene i kommunen. Like før påske fikk alle løypelederne i oppgave å inspisere stiene og planlegge den oppgradering som måtte være nødvendig. Vinteren og den økte bruken krever vedlikehold og det vedlikeholdet av alle stiene er vi allerede i gang med.

I det området du nevner har det vært veiarbeider med graving etc. og i noen tilfeller må vi vente med nymerking til arbeidene er avsluttet.

Det skal være godt skiltet på topper og utsiktspunkter, men ikke på alle. Det kan vi kanskje forbedre. Flere steder har også kommunen satt opp infotavler. Dessverre opplever vi hærverk på slike installasjoner, og merking, men det vil vi rette på.

Et informativt kart over Bystien får du gratis på kommunens Servicekontor eller på Larvik og omegns turistforenings kontor på Storgata (når det åpner igjen!).

Selv når du er ute på tur er det viktig å ta hensyn og overholde korona-regler. Ta med deg avfall hjem, hold hunden din i bånd og vær oppmerksom på at bålbrennings-forbudet straks trer i kraft. Kos deg på tur og bruk våre rike muligheter til å nyte naturen på vei inn i våren!

Kommentarer til denne saken