Gå til sidens hovedinnhold

Om kritikk av ordføreren

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er ganske oppgitt over å lese alle innleggene som kritiserer ordfører Bringedal for å være arrogant og splittende. Så vidt jeg har forstått har han fulgt reglementet til punkt og prikke.

Jeg vil anbefale kommunestyrerepresentantene til å sette seg ordentlig inn i reglementet og å følge det. Jeg er glad for at vi har fått en ordfører som er opptatt av å få resultater, og ikke bruke tid på ørkesløse diskusjoner og spørsmål, som, hvis de tas til følge, utløser helt ny saksbehandling og utredning fra administrasjonen. Hvis man er uenig i et fattet flertallsvedtak finnes det vel muligheter til å få saken opp på nytt hvis det foreligger nye opplysninger, men ellers må mindretallet akseptere flertallsvedtaket.

For å få avviklet et kommunestyremøte innen rimelig tid er man avhengig at de formelle regler følges, ellers risikerer man endeløse diskusjoner som sannsynligvis ikke fører til noe.

For ordens skyld: Jeg heier på Varden barnehage, men det er en annen sak. Jeg har muligheten til å stemme ved neste valg.

Kommentarer til denne saken