Gå til sidens hovedinnhold

Ønsker søknader om penger snarest

Artikkelen er over 1 år gammel

SpareBank 1 Stiftelsen BV er klare for å gi et skikkelig gavedryss til lag og foreninger i Larvik.

Formålet med gavetildelingene er at det skal bidra til lokalt engasjement og utløse egeninnsats i nærmiljøet.

– Gavene skal inspirere foreninger og lag til å dra i gang nye og gode initiativ som vil gi effekt for en større gruppe i lokalsamfunnet. Vi har alltid prioritert prosjekter som kommer barn og unge til gode, nytt i år er at vi også tar hensyn til koronaviruset og ringvirkningene det har hatt for lag og foreninger, sier lokalbanksjef Bjørn-David Jelle i SpareBank 1 BV Larvik i en pressemelding.

Til glede for mange

Ved forrige utdeling i januar var det mange ulike formål i Larvik som fikk gavemidler. Det var stor variasjon i hva de ulike lag og foreningene fikk støtte til, og både Nesjar, Halsen, Fram, Hagatun velforening, Torstrand Velforening, Larvik barne- og ungdomsteater samt Bølgen Kulturhus sto på listen over mottakere. Det de imidlertid hadde til felles var at alle var prosjekter som mange innbyggere i Larvik og omegn har glede av.

Nå ønsker Bjørn-David Hjelle seg mange nye søknader. Han oppfordrer derfor alle typer lag og foreninger, som har et godt prosjekt de trenger støtte til, å søke innen 15 september.

LES OGSÅ: Christine (37) er hekta på sparing: – Det gøyeste er å følge med på avkastningen, og se at den vokser

– Hyggelig å bidra

– I år vil også søknader som kan dokumentere betydelig inntektsbortfall som følge av koronaviruset bli særlig vektlagt, melder daglig leder Gisle Dahn i SpareBank 1 Stiftelsen BV.

– Det er alltid hyggelig for oss å være med og kunne bidra med støtte lokalt. Nå gleder vi oss til å få inn mange søknader, så vi kan finne nye gode formål å bidra med midler til, det kan komme godt med for lag og foreninger i Larvik, avslutter banksjef Jelle i SpareBank 1 BV.

LES OGSÅ: Veganere forventer 1,5 mill. i statsstøtte – vil lære bort veganisme i skolen

LES OGSÅ: Halve øret til Pennywise var bitt i stykker, og begge ørene var fulle av larver: – Det er vondt å tenke på at han har gått så lenge uten å få hjelp

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.