Nettavisen og Amedia har sikret seg rettighetene til Liverpools treningskamper mot Stuttgart og Red Bull Salzburg. Amedia eier også Østlands-Posten, dermed kan du se kampene her på op.no, eller via direktesport.no, dersom du har abonnement.

De regjerende Premier League-mesterne møter Stuttgart klokka 18 førstkommende lørdag, og deretter Red Bull Salzburg klokka 16 tirsdag neste uke.

Kampene blir Liverpools to eneste tester før Community Shield-møtet med Arsenal på Wembley neste helg.

LES OGSÅ: – Jeg kan fort drømme meg bort i fem timer

Fantastisk for oss

– Vi i ØP skal selvfølgelig primært dekke sport fra Larvik, men samtidig har vi et omfattende tilbud fra hele landet til alle sportsinteresserte på op.no, der vi blant annet sender flere direktesendinger fra ulike sportsarrangementer, sier ØPs sjefredaktør Eirik Haugen.

– At vi nå kan krydre dette tilbudet med å vise oppkjøringskampene til Englands beste lag, er stas.

Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum gleder seg over de nye rettighetene.

– Dette er en viktig test for å se om vi innimellom kan yppe til kamp om de gjeveste klubbnavnene. Det er også en fantastisk markedsføringsarena for vårt sportsinnhold, sier han.

Liverpool-troppen befinner seg allerede på treningsleir i Østerrike, hvor kampene skal spilles, og manager Jürgen Klopp ser frem mot å teste sitt mannskap mot gamle kjenninger.

– Jeg er faktisk født i Stuttgart, og det var laget jeg holdt med som barn. Jeg har selvsagt spilt mot dem i Bundesliga noen ganger allerede, og jeg er voksen nå, så det er ikke det samme forholdet lenger. Men hele familien min hjemme holder med Stuttgart, sier Klopp til Liverpools hjemmesider.

Kampen blir den første mellom Liverpool og Stuttgart på 40 år – også i 1980 møttes lagene i en treningskamp.

Like lenge er det ikke siden forrige møte mellom Liverpool og Red Bull Salzburg.

Lagene møttes nemlig i gruppespillet i Champions League forrige sesong. Det endte med 4-3-seier for Liverpool på Anfield og 2-0-seier på Red Bull Arena.

Egen Direktesport-app

ØP og Amedias Direktesport har fra før av rettigheter til å sende blant annet Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, Rema 1000-ligaen, første divisjon ishockey, eliteserien i basket og volleyball, og trav hver onsdag og lørdag.

Det inkluderer for eksempel alle kampene til Fram og Larvik Håndballklubb.

Direktesport har lansert en egen app for Apple-TV og smart-TV.

Med vår smart-tv app kan du se ØP og Amedias direktesport på AppleTV, Samsung og LG. Du installerer tv-appen der du finner appene på din enhet.