OBS! På grunn av tekniske problemer vil enkelte kunne oppleve å ikke finne nominasjonsskjemaet nederst i denne saken. Feilen gjelder kun på mobil. Løsningen vil derfor være å benytte PC når man skal legge inn sin nominasjon. Eventuelt kan nominasjonen sendes direkte til tone.knipperud@op.no.

Desember er en mørk måned, og føles kanskje enda mørkere i år, med nok en nedstengning. Da trenger vi noen lyspunkter – og vi i ØP vil derfor dra i gang en uformell kåring av Larviks fineste julehus!

Det er så mange flotte hus i kommunen vår som lyser opp mørketida med metervis av lyslenker, koselige figurer og pyntede hager. Vi vil gjerne høre om dem alle!

Deretter vil vi plukke ut de 10 beste mandag 20. desember, og så blir det opp til ØP-leserne å stemme over det fineste. Vinneren vil få en liten overraskelse fra oss.

Først trenger vi tips om flotte julehus!

Kanskje du vet om et pyntet hus i nabolaget ditt, et hus som du alltid legger merke til på vei til jobb, eller kanskje et hus som får barna dine til å måpe og peke? Eller kanskje det er nettopp du som pynter huset ditt litt ekstra til jul? Vi vil høre om dem!

Trykk deg inn på skjemaet under for å nominere. Frist er søndag 19. desember.