Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du få ØP-nyhetene – enda enklere

Artikkelen er over 4 år gammel

I november lanserte vi en app til telefonen din, som gir deg de viktigste ØP-nyhetene enda raskere, enten du er abonnent eller ikke.

Lanseringen av den såkalte nyhetsappen betyr at du kan få varsel på mobilen din, hver gang vi mener at vi har noe viktig å melde om for det som innbygger.

Det kan være trafikkulykker på E18, på Stavernsveien eller på Torstrand, som får konsekvenser for deg som skal til eller fra jobb.

Det kan være viktige lokale nyheter om for eksempel om ansettelse av ny rådmann i Larvik kommune, forslag om skoler som skal legges ned, eller nyheten om at Bob Dylan kommer til Stavernsfestivalen. Det kan også handle om spennende nyetableringer, gladsaker og alvorlige saker.

– Med denne nyhetsappen og et abonnement på Østlands-Posten får du alt ØP kan tilby deg som innbygger i nye Larvik kommune, sier nyhetsredaktør Erik Werner Andersen.

Husk å si ja til å motta varsler

Slik får du nyhetsvarsel fra Østlands-Posten

■ Last ned op.no-appen på telefonen din og/eller på nettbrettet for Android eller iPhone/iPad.
■ Si ja, takk dersom du blir spurt om du vil akseptere varsling.
■ Har du allerede appen kan du gå inn i innstillingene og se om du har slått på varsling. Der kan du også velge utseende på meldingen.
■ Da er det bare å vente i spenning på siste nytt. Imens er det mye godt å lese i appen. Den kan du lese på bussen, toget i bilen eller i sofaen. Men husk på at du ikke skal lese hvis det er du som er sjåfør!

I tillegg til at du kan få varslinger i den nye appen, kan du når som helst bruke den til å lese nyhetene på op.no, uten å måtte søke opp siden i en nettleser. Det er bare å laste ned appen og ha den klar på skjermen på mobilen – og klikke seg inn når du sitter på bussen, på toget eller i bilen. Vel å merke hvis du ikke sitter bak rattet!

Men dersom du vil ha nyhetsvarslinger, må du trykke ja når du første gang for spørsmålet om du vil motta varsel.

Da kan du automatisk holde deg oppdater på de viktigste nyhetene heretter, og gå inn og lese de andre nyhetene – når det passer deg bedre.

Her finner du op.no-appen til android-telefoner og nettbrett

Her finner du op.no-appen til iPhone og iPad

Østlands-Posten er primært en abonnementsavis. Det betyr at vi på nettavisen har saker som er forbeholdt abonnenter og er merket med pluss. Vi synes det er mest riktig at de som betaler for å være abonnenter, får mer og flere nyheter enn de som ikke er det.

I vår nyhets-app vil vi både tipse om saker som alle kan lese, og saker som er forbeholdt deg som er abonnent.

Slik logger du deg inn

ØP har passert 2.500 rene digitale abonnenter i vinter, og totalt hadde ØP tilsammen over 11.0000 abonnenter på papir og nett i slutten av mars.

Og enten du er papirabonnent eller digitalabonnent trenger du en såkalt aID-bruker for å få full uttelling for abonnementet ditt.

Den trenger du for å logge deg inn og lese alle saker på nettavisen, lese eAvis, og for å kunne kommentere under artikler eller sende inn hilsener.

På nettavisen får de blant annet flere artikler som ikke står i papiravisen, holder seg oppdatert kontinuerlig på hendelser og får de største nyhetene fra inn- og utland i vårt eAvis-magasin Rix.

I skrivende stund har Østlands-Posten over 12.700 aID-brukere som har benyttet sjansen, fordelt på abonnenter og familiemedlemmer. Som abonnent kan du nemlig dele det med familiemedlemmer som bor i samme husstand.

Som aID-bruker kan du også enkelt gjøre endringer i ditt abonnement: Endre leveringsadresse og melde ferieflytting.

LES OGSÅ: Her kan du lese alt om ØP+ og lage deg en aID-bruker

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.