Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du lese papiravisa alt klokken ni på kvelden

Artikkelen er over 4 år gammel

Hører du til dem som ønsker å lese ØPs papirutgave for neste dag før du går til sengs om kvelden? Nå slipper du å holde deg våken helt til klokken 23.00.

E-avisa, papiravisa i elektronisk utgave, har til nå vært tilgjengelig for alle Østlands-Postens abonnenter fra klokken 23.00.

Nå ligger den klar til å bli lest på PC, smarttelefon eller nettbrett alt fra klokken 21.00.

– Dette betyr at vi nå gir et enda bedre tilbud til våre abonnenter, sier ansvarlig redaktør i ØP, Terje Svendsen.

– Vi har fått mange reaksjoner på at det er populært å kunne lese papirutgaven alt kvelden før den ligger i postkassen. Nå kan man altså rekke det i god tid før man kryper opp i senga, sier han.

Svendsen legger til at det noen få ganger kan bli blanke sider i papirutgaven hvis man åpner den klokken ni på kvelden.

– Som regel er vi ferdig til kl. 21.00, men ved seine arrangementer, som for eksempel når Larvik håndballklubb spiller kamper, vil disse sidene komme på plass litt senere på kvelden.

Stadig flere brukere

Rundt 2000 abonnenter går nå daglig inn på nett og leser papirutgaven i digitalt format, og mange velger å kun lese papiravisa i elektronisk utgave. Samtidig har abonnenter som har registrert seg som AiD-brukere tilgang til artikler som er markert med et pluss på forsiden av ØPs nettavis, og som er forbeholdt abonnenter.

– Det er en del av vår strategi at det skal lønne seg å være abonnent i ØP, sier Terje Svendsen.

– Derfor er vi glade for at vi stadig kan utvide vårt tilbud til de faste leserne. E-avis tidligere på kvelden tror jeg er noe mange vil sette pris på.

Flere tilbud

I tillegg til å få mulighet til å lese papirutgaven, som inneholder et utvalg av nyheter og reportasjer fra det siste døgnet, har man også tilgang til aviser fra flere år tilbake i en fin arkivfunksjon.

– På samme sted som man finner ØPs e-avis finner man også Rix, som er Amedias riksdekkende avis med nyheter og reportasjer fra hele landet. Også et godt tilbud til våre abonnenter, sier Terje Svendsen.

Er du fast abonnent av ØP, kan du enkelt registrere deg som AiD-bruker ved å følge link fra forsiden til www.op.no. Har du problemer, ta kontakt med oss på telefon.

Kommentarer til denne saken